2014-10-10 09:03:49
Φωτογραφία για Συνεχίζεται η δίκη της καλλονής ειδικής ταμία, για τη μαύρη τρύπα στο ταμείο του πρώην δήμου
Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται η απολογία της ταμία του πρώην δήμου Νεάπολης που αποτελεί πρόσωπο - κλειδί στην υπόθεση της "μαύρης τρύπας" στο ταμείο του πρώην δήμου Η γυναίκα έχει ομολογήσει ότι αναγκάστηκε να υπεξαιρέσει ποσό της τάξεως των 237.000 ευρώ καθώς, όπως λέει, έκανε το λάθος να δανειστεί από τοκογλύφους. Αρνείται ωστόσο ότι καταχράστηκε το ποσό του, περίπου 1,2 εκ. ευρώ, που αναφέρεται στην έκθεση των Οικονομικών Επιθεωρητών και γίνεται λόγος για «πλασματικό έλλειμμα».

Πολλά έχουν ειπωθεί για το πρόσωπο της και περισσότερα έχουν ακουστεί. Ακόμα και κατά τη διάρκεια της δίκης ειπώθηκαν πράγματα για τη συμπεριφορά και την προσωπικότητα της. Αναμφίβολα είναι μία γυναίκα που δεν περνούσε απαρατήρητη. Ακόμα και σήμερα που παραμένει προφυλακισμένη στις φυλακές Νεάπολης, η 47χρονη πρώην ειδική ταμίας εντυπωσιάζει με την εμφάνιση της. Όσοι την βλέπουν για πρώτη φορά - κάποιοι πέρασαν από την δικαστική αίθουσα μόνο και μόνο για τη δουν - παραδέχονται ότι είναι μία όμορφη και κομψή γυναίκα, η οποία δείχνει πολύ μικρότερη από την ηλικία της.


Στη διάρκεια της δίκης ειπώθηκε ότι η 47χρονη όσο ήταν ειδική ταμίας στον πρώην δήμο Νεάπολης είχε μάλλον υπεροπτική συμπεριφορά, μεγάλο «αέρα» στις κινήσεις της και ήταν πάντα ενδεδυμένη με φιρμάτα ρούχα. Σήμερα η ζωή της έχει ανατραπεί πλήρως. Εκείνη βρίσκεται στην φυλακή και κάθεται στο εδώλιο αντιμέτωπη με βαρύτατες κατηγορίες. Είναι πλέον διαζευγμένη και το μοναδικό της στήριγμα είναι τα δύο της παιδιά.

Το σπίτι της οικογένειας βρίσκεται υπό κατάσχεση. Το ρεύμα το πληρώνουν κοινωνικοί φορείς ενώ, όπως λένε νομικοί κύκλοι, στηρίζονται εν πολλοίς στην πρόνοια και στα συσσίτια. Ο γιος της, ο οποίος σπούδαζε στην Ιταλία, αναγκάστηκε να παρατήσει τις σπουδές του προκειμένου να βρει δουλειά. Σήμερα εργάζεται σε ξενοδοχείο.

Η κόρη της από την άλλη, αριστούχος φοιτήτρια, υποχρεώθηκε να πάρει μεταγραφή σε πανεπιστήμιο της Κρήτης ώστε να μπορεί να καλύπτει στοιχειωδώς τα έξοδα των σπουδών της και να μην εγκαταλείψει το όνειρο της λόγω των οικογενειακών προβλημάτων.

Η εκδίκαση της υπόθεσης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης συνεχίζεται σήμερα με την κατάθεση μαρτύρων.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ