2014-10-11 00:46:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο πλευρό του ΣΟΨΥ τα άτομα με αναπηρίες
H Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων με ανακοίνωσή της στηρίζει τις δράσεις του Σ.Ο.Ψ.Υ. Πάτρας και καλεί τους πολίτες να συμμετάσχουν στην αυριανή συναυλία για την υποστήριξη του Συλλόγου. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Η Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 10 Οκτωβρίου προκειμένου να ευαισθητοποιήσει την κοινή γνώμη για τα ψυχικά νοσήματα.

Την πρωτοβουλία πήραν από κοινού το 1994 η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ψυχικής Υγείας και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Η ημέρα ευνοεί περισσότερο την ανοικτή συζήτηση που χρειάζεται να γίνει για τις ψυχικές διαταραχές , καθώς και την διαρκή ανάγκη ανάπτυξης προγραμμάτων πρόληψης και της θεραπείας της.

Η κοινωνία μας ακόμη και σήμερα υψώνει φραγμούς και εμπόδια στην φροντίδα και την κοινωνική επανένταξη των ατόμων με ψυχικές αρρώστιες.

Υπάρχει χώρος για όλους μας.


Η ύπαρξη ισοτιμίας ανάμεσα στη σωματική και την ψυχική υγεία είναι ζωτικής σημασίας.

Ο Σύλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία Πάτρας «ΣΟΨΥ Πάτρας», υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 20:30 συναυλία στο συνεδριακό και πολιτιστικό κέντρο του Πανεπιστημίου στο Ρίο.

Θα συμμετέχουν η καταξιωμένη συνθέτης, πιανίστα και ερμηνεύτρια κα Ηρώ Λεχουρίτη , η Πολυφωνική και Φιλαρμονική Ορχήστρα Καλαβρύτων.

Τα εισιτήρια της συναυλίας, ήδη διατίθενται από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER και από τα Γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας καθώς και από τα γραφεία της Πολυφωνικής Χορωδίας στην Κορίνθου 280-Γούναρη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο της Π.ΟΜ.Α.μεΑ Δ.Ε & Ν.Ι.Ν κο Λίβανο Ανδρέα στο κινητό τηλέφωνο: 6945595331 Σας περιμένουμε όλους και όλες να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου μας και να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά έμπρακτα ότι στεκόμαστε στο πλευρό εκείνων που μας έχουν πραγματικά ανάγκη για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ