2014-10-11 02:06:10
Φωτογραφία για Άμεση επίλυση του προβλήματος πληρωμής των ειδικευομένων του ΓΝΣΑ 401, έπειτα από παρέμβαση του Ι.Σ.Α.
Σε συνέχεια των συνεχιζόμενων πιέσεων του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών , έπειτα από αίτημα ειδικευόμενων ιατρών, που υπηρετούν στο ΓΝΣΑ 401, αναφορικά με την μη καταβολή δεδουλευμένων εφημεριών, επιθυμούμε να ενημερώσουμε τα έξης:

Εξεδόθη εντολή από τον Β’ Υπαρχηγό του ΓΕΣ βάσει της οποίας θα πληρώνονται οι εφημερίες εντός μηνός από τη λήξη του προηγουμένου μήνα. Επίσης εδόθη διαβεβαίωση στον ταμία του ΙΣΑ Κ. Φ. Πατσουράκο ότι οι δεδουλευμένες εφημερίες που δεν έχουν καταβληθεί θα πληρωθούν την ερχόμενη Τρίτη 14/10/2014.

Τέλος επιθυμούμε να επαναδιατυπώσουμε τη πάγια θέση μας ότι σε μια εποχή, όπου οι μισθοί των ιατρών του ΕΣΥ και των ειδικευόμενων έχουν φτάσει σε εξευτελιστικά επίπεδα, σε σύγκριση με άλλες χώρες τις Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπου τους συγκεκριμένους μισθούς, δεν τους λαμβάνουν ούτε καν οι καθαρίστριες των Νοσοκομείων, είναι ανήκουστο οι ιατροί να παραμένουν συνεχώς απλήρωτοι.

Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να μάχεται υπέρ των δίκαιων αιτημάτων των μελών του και να στηρίζει τους συναδέλφους ιατρούς, που καθημερινά, μαζί με το υπόλοιπο προσωπικό, προσπαθούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσα σε εξαιρετικά δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ