2014-10-11 08:37:40
Φωτογραφία για Πάτρα: Όλα έτοιμα για τη μεγάλη συναυλία με την Ηρώ και την Πολυφωνική για τον ΣΟΨΥ
Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι προετοιμασίες του Συλλόγου για την Ψυχική Υγεία – ΣΟΨΥ Πάτρας για τη μεγάλη συναυλία με την Πολυφωνική Χορωδία Πάτρας και την Ηρώ που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014, στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών, ώρα 8:30 μμ, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για την δημιουργία της νέας υπηρεσίας «Ολοήμερο Κοινωνικό Στέκι Ψυχικής Υγείας για Εφήβους και Ενήλικες».

Στο πρώτο μέρος της συναυλίας θα λάβει μέρος η Παιδική Χορωδία της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Μο Ελένη Παπαδοπούλου, πιάνο: Μαρίνα Μυλωνά) που θα ερμηνεύσει το πρόγραμμα που της χάρισε το Α΄ Βραβείο και Χρυσό μετάλλιο στον 4ο Διεθνή Διαγωνισμό Χορωδιών της Κωνσταντινούπολης Τουρκίας, τον περασμένο Ιούλιο αλλά και η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου Καλαβρύτων (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπαμπαράκος) που θα ερμηνεύσει ένα ενδιαφέρον πρόγραμμα κλασσικών και σύγχρονων έργων, ειδικά διασκευασμένων για Φιλαρμονική.


Το δεύτερο μέρος της συναυλίας θα ανοίξει η καταξιωμένη συμπολίτισσα, συνθέτης, πιανίστα και αγαπητή ερμηνεύτρια Ηρώ Λεχουρίτη, η οποία αξίζει να σημειωθεί πως αφιλοκερδώς προσφερθείσα, όπως και όλοι οι λοιποί συντελεστές, τιμά με την παρουσία και συμμετοχή της τη συναυλία για το σύλλογο ΣΟΨΥ Πάτρας. Η Ηρώ θα ερμηνεύσει στο πιάνο με την υπέροχη και αισθαντική φωνή της, προσωπικές της δημιουργίες.

Το πρόγραμμα θα κλείσει η Φιλαρμονική Ορχήστρα της Πολυφωνικής (Διεύθυνση: Αρχιμουσικός, Γιώργος Μπουρδόπουλος), η οποία θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα από το διεθνές ρεπερτόριο της μουσικής αλλά και έργα του Μάνου Χατζιδάκι, με την ευκαιρία των 20 χρόνων από το θάνατο του μεγάλου, αισθαντικού μας συνθέτη.

Η παρουσίαση της συναυλίας θα γίνει από τη δημοσιογράφο κα Πένυ Μακρή.

Τα εισιτήρια της συναυλίας, διατίθενται από τα καταστήματα MUSICAL & DISCOVER, τα Γραφεία του ΣΟΨΥ Πάτρας καθώς και από τα γραφεία της Πολυφωνικής Χορωδίας.

Σας περιμένουμε όλους και όλες να ενισχύσετε το έργο του Συλλόγου μας και να αποδείξουμε για ακόμη μία φορά έμπρακτα ότι στεκόμαστε στο πλευρό εκείνων που μας έχουν πραγματικά ανάγκη για μια κοινωνία συνοχής και αλληλεγγύης.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ