2014-10-11 10:11:36
Φωτογραφία για Πάτρα: Δις ισόβια και 11 χρόνια κάθειρξης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για τη δολοφονία δύο ηλικιωμένων γυναικών
Δις ισόβια και κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών στον 26χρονο Αλβανό, ο οποίος με συνεργό έναν ομοεθνή του δολοφόνησε δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Τα εγκλήματα ζωντάνεψαν στη δικαστική αίθουσα. Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, όπως γράφει η Γνώμη, κάθισε ένας 26χρονος, ο οποίος συνελήφθη στην Πρίστινα του Κοσσόβου τον Ιούλιο του 2012 για διακίνηση ναρκωτικών αρχικά, αλλά στην πορεία προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για ληστείες μετά φόνου στην Κεφαλονιά.

Ο συνεργός του είχε συλληφθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2011 στο Παρίσι για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης.

Την 1η Μαΐου 2010 οι δράστες μπήκαν στο σπίτι της 82χρονης παραβιάζοντας την πίσω πόρτα με σκοπό τη ληστεία Την έδεσαν χειροπόδαρα με αυτοκόλλητη ταινία, τη φίμωσαν με μάλλινη ζακέτα, ενώ της έβαλαν στο κεφάλι μια νάιλον σακούλα την οποία τύλιξαν γύρω από τον λαιμό της, γεγονός που προκάλεσε τον θάνατό της από ασφυξία.


Της πήραν χρήματα και τιμαλφή. Τη γυναίκα βρήκε νεκρή ο αδερφός της.

Η 70ΧΡΟΝΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ

Η άγρια δολοφονία της 70χρονης ζάμπλουτης Ελληνοαμερικανίδας που ζούσε στην Αγία Ευφημία της Κεφαλονιάς στις 30 Νοεμβρίου 2009, είχε συγκλονίσει. Η 70χρονη βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της. Οι δράστες την έπνιξαν με μαξιλάρι, την τύλιξαν με κουβέρτα στο πάτωμα και στη συνέχεια έψαξαν ανενόχλητοι όλο το σπίτι και αφαίρεσαν χρήματα, κοσμήματα και πολύτιμα αντικείμενα, αφήνοντας παντού αποτσίγαρα.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ