2014-10-11 15:21:05
Φωτογραφία για ΜΕ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΙ... ΠΑΘΟΣ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Ένα συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, με τους Εφήβους του Ολυμπιακού να επικρατούν τελικά με 4-3, τελειώνοντας, μάλιστα, τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Δερμιτζάκη.

Με αυτή τη νίκη, οι ερυθρόλευκοι έφτασαν του 12 βαθμούς σε τέσσερις αγώνες και βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Το παιχνίδι άρχισε κάπως... μουδιασμένα, αλλά μετά το 20' έγινε το έλα να δεις! Τότε έχασε ένα μοναδικό τετ-α-τετ ο Κουγιός, ενώ στο 30' ο Τσιλίκης μετά από σέντρα του Βάρκα, σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.

Ο Θρύλος έχανε τις ευκαιρίες, αλλά ο Κοντογιαννόπουλος ήταν αυτός που στο 43' έκανε το 0-1 με το πρώτο σουτ του Αστέρα στο πρώτο μέρος.

Το καλό για τον Ολυμπιακό ήταν πως κατάφερε να ισοφαρίσει πάρα πολύ γρήγορα, μόλις στο 46'. Ο Λάμπρου έκλεψε την μπάλα και από κοντά κατάφερε να κάνει το 1-1.


Ο Ολυμπιακός βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 60' με το απίστευτο γκολ του Βάρκα να στέλνει την μπάλα στο «Γ», ενώ το ματς φάνηκε να τελειώνει στο 72'.

Ο Τσιλίκης σέντραρε από τα δεξιά και ο Κουγιός έκανε το 3-1. Σε εκείνο το σημείο, ο Αστέρας αντέδρασε και μείωσε σε 3-2 με φάουλ του Ζήση στο 75', αλλά ο Ολυμπιακός κατάφερε να σημειώσει κι άλλο γκολ στο 80'. Ο Ζήσης ανέτρεψε τον Λάμπρου και ο Θρύλος κέρδισε πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε να εκτελέσει ο Μπέτσας που έκανε το 4-2.

Το τελικό 4-3 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις με φάουλ του Ζήση κι ενώ ο Ολυμπιακός είχε μείνει με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Δερμιτζάκη.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Γαβαλάς, Φουάσης, Μπέτσας, Αγιώτης, Νικολάου, Χρήστου (75' Κολτσίδας), Λάμπρου, Κηπουρός (62' Δερμιτζάκης), Βάρκας, Τσιλίκης (75' Τζουμάκης), Κουγιός (83' Χελάς)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ