2014-10-11 16:57:14
Φωτογραφία για Όταν κάποιος έχει χάσει το παιδί του, δεν υπάρχει χειρότερο
Με δύο ψυχολόγους θα επιχειρήσει η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων του νομού Αχαΐας να σταθεί εμπράκτως στο πλευρό του πατέρα του άτυχου 19χρονου Φώτη Ανδρικόπουλου, ο οποίος είναι αστυνομικός στο επάγγελμα.

Το αποκάλυψε χθες ο Πρόεδρος της Ένωσης Σταύρος Τσεκούρας. Ο οποίος ούτε κατ’ ελάχιστο δεν στάθηκε στα… τυπικά αλλά θέλησε να αναζητήσει τρόπους ώστε η συμπαράσταση στην οικογένεια του αδικοχαμένου παλικαριού και γιου του συναδέλφου του να είναι έμπρακτη και κυρίως ουσιαστική.

Έτσι για την ερχόμενη εβδομάδα ζήτησε τη συνεδρίαση του προεδρείου της Ένωσης προκειμένου να αποφασιστούν συγκεκριμένες ενέργειες και πριν από αυτό σκέφτηκε την αξιοποίηση των δύο ψυχολόγων που διαθέτει στις τάξεις της η τοπική αστυνομία.

«Ξέρω βέβαια ότι όταν κάποιος έχει χάσει το παιδί του, δεν υπάρχει χειρότερο και είναι τρομακτικά δύσκολη η αντιμετώπιση. Όμως εμείς είμαστε υποχρεωμένοι ηθικά απέναντι στο φίλο και συνάδελφό μας, Κώστα, να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για να του σταθούμε ουσιαστικά», είπε, μεταξύ άλλων, ο κ. Τσεκούρας, σε συνομιλία με την ιστοσελίδα dete.gr.

dete.gr

ΠΗΓΗ: http://www.madata.gr/epikairotita/social/378212.html
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ