2014-10-11 20:57:30
Φωτογραφία για Η Παναχαϊκή αναδείχθηκε ισόπαλη με τον Φωκικό
Αρκετό καιρό είχαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι ο Φωκικός και η Παναχαϊκή, όπου αναδείχθηκαν ισόπαλοι. Εκμεταλλευόμενοι λοιπόν το ρεπό της πρεμιέρας, κοντραρίστηκαν στην Άμφισσα, με τους Αχαιούς να χάνουν πολλές ευκαιρίες στο πρώτο 45λεπτο και τους γηπεδούχους να ανεβάζουν απόδοση στο δεύτερο.

Ο Φωκικός προηγήθηκε στο 47' με εκτέλεση φάουλ του Δημητρίου και ένα λεπτό μετά ο Πλέγας με εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσα. Σημειώνεται ότι στο 28' τραυματίστηκε ο Ντα Κόστα και αντικαταστάθηκε, αλλά η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία. Το ματς παρακολούθησε και ο μεγαλομέτοχος της Παναχαϊκής, Αλέξης Κούγιας.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Γιώργος Μαραντάς): Τσεκρέζι, Ρεβυθόπουλος, Τσουκαλάς, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Μουστάκης, Καρυπιάδης, Σαΐν, Χαριτίδης, Καλλέργης, Γκάτσεσα. Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν όλοι οι υπόλοιποι.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Δημήτρης Σπανός): Μπαλασάκης, Πατινιώτης, Μπαλού, Ασίγκμπα, Κάργας, Αναστασόπουλος Γκαντιάγκα, Ντα Κόστα (28’ Χοτζάλι, 70’ Τρίγκας), Μαρουκάκης, Σκερλετίδης Μασούρας. Έπαιξαν και οι: Κοντοπίδης, Χούσα, Κοντοχρήστος (85’ Μπαρούτας), Μαζιώτης, Πλέγας, Πάτο, Κωστούλας, Χαρτσιάς (86’ Σαμπατάκος).
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ