2014-10-11 22:54:54
Φωτογραφία για ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΕΝΟΨΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Τα προβλήματα που έχει η Γιουβέντους εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό, είναι σημαντικά. Ο Αντρέα Μπαρτζάλι και ο Μάρτιν Κάσερες έχουν τεθεί νοκ άουτ και ο Μάσιμο Αλέγκρι δεν θέλει να ακούει άλλα δυσάρεστα. Κάτι που, δυστυχώς, δεν συμβαίνει, μιας και τα νέα από την Χιλή για τον Αρτούρο Βιντάλ δεν είναι ευχάριστα.

Ο Χιλιανός μέσος της Γιουβέντους, ο οποίος είναι ένα βήμα προ της εξόδου, λόγω του νέου πειθαρχικού παραπτώματος, έχει νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, όπως αποκάλυψε ο προπονητής του στην Εθνική, Χόρχε Σαμπάολι. Μάλιστα, στη φιλική νίκη της Χιλής με 3-0 επί του Περού, ο Βιντάλ έβγαλε όλο το 90λεπτο, αλλά τελείωσε το ματς με νέες ενοχλήσεις στο γόνατο, σε αυτό που είχε κάνει την επέμβαση πριν από 4 μήνες.

Κάτι που είναι δυσάρεστο για την Γιουβέντους, ειδικά σε περίπτωση που αποδειχθεί σοβαρό, αλλά είναι ευχάριστο για τον Ολυμπιακό, εν όψει των δύο αναμετρήσεων για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρόβλημα επιβεβαίωσε και ο γιατρός, Αλεχάντρο Οριζόλα, μιλώντας στην εφημερίδα «El Mercurio», δηλώσεις τις οποίες αναπαράγει η ιστοσελίδα «europacalcio.it».

«Είναι μία φυσιολογική φλεγμονή, μετά από τέτοιες επεμβάσεις, ειδικά αν σκεφτούμε ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή με... σκληρή δουλειά. Το σημαντικό είναι ότι κάθε μέρα υποχωρεί ο πόνος και η άρθρωση του γόνατος συνηθίζει την προσπάθεια που γίνεται».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ