2014-10-12 04:27:07
Φωτογραφία για Γιατί ο Σαμαράς συνάντησε κρυφά τον Στουρνάρα...και ποιά αποστολή του ανέθεσε;
Τεα α τετ  στα κεντρικά γραφεία της Τράπεζας της Ελλάδος είχαν την περασμένη Τρίτη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην υπουργός οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας.

Οι δύο άνδρες γευμάτισαν υπό άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με πληροφορίες το μενού της συζήτησης περιελάμβανε τα κρίσιμα θέματα που βρίσκονται υπό διαπραγμάτευση με την Τρόικα.

Ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς , μετά την εμπλοκή για τα «κόκκινα δάνεια» αλλά και τις διαφωνίες του Γκίκα Χαρβούβελη με τον Χρύσανθο Λαζαρίδη, αποφάσισε να δώσει στον Γιάννη Στουρνάρα έναν πιο ενεργό ρόλο για το επόμενο κρίσιμο διάστημα.

Να αναλάβει δηλαδή ενεργό ρόλο στη διαπραγμάτευση για το χρέος αλλά και να μεταβεί και εκείνος με τη διαπραγματευτική ομάδα στην Ουάσινγκτον για τη συνάντηση με την Κριστίν Λαγκάρντ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιάννης  Στουρνάρας θα συναντηθεί με κεντρικούς τραπεζίτες κι άλλων χωρών, με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών των ΗΠΑ ενώ θα έχει γεύμα εργασίας την Κυριακή με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Πολ Τόμσεν.

Άνθρωποι πάντως, που βρίσκονται κοντά στον πρώην υπουργό Οικονομικών,  απάντησαν με το… αμήχανο «ουδέν σχόλιο»  στην δημοσιοποίηση της συνάντησης.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ