2014-10-12 10:43:07
Φωτογραφία για Όλη η αλήθεια πίσω από το ατύχημα του Ηλία Ψινάκη!
Τι άλλη θυσία πρέπει να κάνει για τον Δήμο που τον επέλεξε;

Εδώ την όρασή του κόντεψε να χάσει για πάρτη του! Ο Ηλίας Ψινάκης έχει πάρει τον ρόλο του Δημάρχου στα σοβαρά και απόδειξη; Αυτό που θα διαβάσετε! Απλά τα πράγματα!

Σύμφωνα με την espresso, ο μάνατζερ λίγο πριν αναλάβει κι επίσημα τα καθήκοντα του ως δήμαρχος στο Μαραθώνα, θέλησε να δει από κοντά μέρος του συστήματος ύδρευσης της περιοχής, οι αγωγοί του οποίου είναι κατασκευασμένοι από αμίαντο. Μάλιστα, ο ίδιος είχε εκφράσει την έντονη ανησυχία πως το συγκεκριμένο υλικό εγκυμονεί κινδύνους για την υγεία των κατοίκων, καθώς πρόκειται για ένα απαρχαιωμένο δίκτυο που κατασκευάστηκε το 1920!

Ωστόσο, με τη συνοδεία επιστημονικού κλιμακίου βρέθηκε σε ένα σημείο του συστήματος προκειμένου να ληφθεί δείγμα, το οποίο θα υποβαλλόταν σε εργαστηριακή εξέταση. Και όπως μαρτυρούν άνθρωποι που ήταν εκεί, ο Ψινάκης ανέλαβε να ξύσει τη σκουριά από έναν σωλήνα, όμως πετάχτηκαν ρινίσματα αμιάντου και μπήκαν στα μάτια του.

Μπορεί αρχικά να μην έδωσε σημασία καθώς δεν ήξετε τι ακριβώς είχε μπει στα μάτια του αλλά μετά από δύο ώρες όμως, παρουσιάστηκε πρήξιμο και ο οφθαλμίατρος που τον εξέτασε, τον ενημέρωσε ότι αυτό που του συνέβη ήταν τόσο σοβαρό που θα μπορούσε ακόμη και να του στοιχίσει την όρασή του!

Και από καθαρή τύχη δεν χρειάστηκε να υποβληθεί σε επέμβαση μεταμόσχευσης κερατοειδούς χιτώνα.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ