2014-10-12 11:09:01
Φωτογραφία για Θείο, όσους και να διώξεις από το κανάλι σου, η Σπυροπούλου σε βάζει μέσα με τα... μπούνια!
Έτσι είναι αυτά. Τρίχα από μ.....ι καράβι σέρνει. Και ολόκληρος Alpha σέρνεται από ένα "ανύπαρκτο" κοριτσάκι. Όπως και να το δούμε, όσο σφαιρικά και να το αναλύσουμε, αυτό που συμβαίνει στο κανάλι της Κάντζας, είναι πραγματικά πρωτοφανές για τα ΜΜΕ της Ελλάδας.

Μετά το "ξήλωμα" με συνοπτικές διαδικασίες την περασμένη Κυριακή της γκουρού των ψυχαγωγικών στην Ελλάδα Ζήνας Κουτσελίνη, το πράγμα δεν έδειξε να διορθώνει για κανέναν λόγο. Και ούτε θα διορθώσει. Ο λόγος είναι ένας. Η Σπυροπούλου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ η νέα Μενεγάκη. Πάρτε το χαμπάρι. ΔΕΝ ΤΟ ΧΕΙ ρε παιδί μου.

Και δεν είναι κακό να μην το έχεις σε κάτι. Μπορεί να είσαι καλός σε κάτι άλλο. Ή άριστος...

Αλλά όταν κάποιος που δεν το έχει ΑΚΥΡΩΝΕΙ ανθρώπους που έχουν γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, είναι το χειρότερο όλων. Και ακόμα χειρότερο, είναι το γεγονός ότι το ταμείο στον Alpha είναι πολύ μείον.

Ας δούμε πιο κάτω τα νούμερα αναλυτικά:

Η Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός ο Μακαλιάς και η Όλγα σκαρφάλωσαν στο 17,9 στα δυναμικά κοινά... κοινά που το κανάλι όπου και εργάζονται δεν έχει δει ποτέ από την ημέρα γεννήσεώς του. Από την άλλη η Σπυροπούλου έπιασε με το ζόρι το 13%.

Γι΄αυτό και η διαφορά είναι τεράστια. Διότι η δυναμικότητα των δυο «μαγαζιών» είναι πολύ μεγάλη και το αποτέλεσμα της μάχης είναι τόσο κόντρα στα δεδομένα της πίτας. Είτε αυτή είναι διαφημιστική είτε επιρροής.

Στη γενική τηλεθέαση η διαφορά παγιώνεται πλέον σε 5 μονάδες και βάλε. Η Καραβάτου έπιασε 16,6% και η Σπυροπούλου με το ζόρι 11%. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ