2014-10-12 15:18:06
Φωτογραφία για Μπάγεβιτς: «Μονόδρομος η άνοδος» για την ΑΕΚ
Τίποτα άλλο δεν υπάρχει στο μυαλό όλων στην ΑΕΚ πέρα από την άνοδο και την... κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Football League. Αυτό τόνισε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Ένωσης, Ντούσαν Μπάγεβιτς, μιλώντας στη «Real News».

Αναλυτικά όσα είπε: «Η άνοδος είναι μονόδρομος, δεν το συζητάμε αυτό. Κι όχι μόνο η άνοδος, αλλά και η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τίποτα άλλο δεν υπάρχει για εμάς».

Για το πρωτάθλημα της Football League: «Ξέρουμε ότι οι αντίπαλοι θα παίζουν δυνατά και θα θέλουν πάντα να μας κερδίζουν, όμως έχουμε δουλέψει σκληρά και θα εμφανιστούμε έτοιμοι. Ναι μεν καθυστέρησε να αρχίσει η λίγκα, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να μας απασχολεί. Στόχος δικός μας είναι κάθε φορά να είμαστε αυτοί που πρέπει και να φεύγουμε νικητές από το γήπεδο».

Για τον κόσμο: «Ήταν συνεχώς δίπλα μας, στην προετοιμασία, στα φιλικά, παντού, όπου κι αν παίζαμε. Με τέτοιο κόσμο η ΑΕΚ δεν έχει ποτέ να φοβάται τίποτα και κανέναν. Η αποστολή μας δεν θα είναι εύκολη, το γνωρίζουμε, αλλά με τέτοια υποστήριξη παίρνουμε δύναμη και πηγαίνουμε μπροστά».

Για το αν υπάρχουν κενά στο ρόστερ: «Έγιναν πολλές μεταγραφές και είναι αλήθεια ότι ήρθαν καλοί παίκτες, με ποιότητα και τεχνική, αν και στο πρωτάθλημα νομίζω ότι πολλές φορές θα μετρούν περισσότερο η δύναμη και το πάθος παρά οι ντρίπλες. Αν δούμε πάντω πως λείπει κάτι, υπάρχει ο Ιανουάριος για να το καλύψουμε». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ