2014-10-12 15:56:57
Φωτογραφία για Ζαφείρης Μελάς: Έχει κουράσει το show στις πίστες - Ο κόσμος θέλει να διασκεδάσει αλλιώς θα πήγαινε σε τσίρκο [video]
Ο Ζαφείρης Μελάς, ξεκίνησε εμφανίσεις στο ‘’Cinema live stage’’ στη Θεσσαλονίκη και μίλησε στην κάμερα του SalonikaVideo για όλα Μας είπε για τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη, για την επιστροφή στο παλιό καλό λαϊκό τραγούδι, δήλωσε ότι δεν είναι πολύ αισιόδοξος, ότι δεν θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική και πολλά ακόμη που θα συζητηθούν.

Το θέμα μπορείτε αν το μεταδώσετε ελεύθερα.

Σημαντικές ατάκες.

Έχει κουράσει το show στις πίστες και αυτά τα νούμερα. Ο κόσμος Θέλει να διασκεδάσει όχι να βλέπει διάφορα, αλλιώς θα πήγαινε σε τσίρκο.

Εγώ αισθάνομαι ότι είμαι διασκεδαστής. Καλλιτέχνης είναι ένας ζωγράφος, ένας ηθοποιός μεγάλος.

Το λαϊκό τραγούδι θα έρθει στο προσκήνιο, γιατί είναι η σημαία μας. Είναι κάτι που το ζήσαμε στο πετσί μας, την ξενιτιά την φτώχεια και αυτά θα τα ξαναβρούμε μπροστά μας.

Όχι δεν είμαι αισιόδοξος, γιατί δεν βλέπω έναν αρσενικό άντρα να κυβερνάει αυτή την χώρα. Είναι όλοι πιόνια, καραγκιόζηδες.

Ψηφίζω όταν θέλω εγώ, όχι όταν θέλουν αυτοί και αυτός που θέλω εγώ. Δεν θα ασχοληθώ με την πολιτική ούτε για αστείο, γιατί ένα μπλέξεις με tην πολιτική, μπλέκεις στην μαφία και στην βρομιά.
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ