2014-10-12 20:30:27
Φωτογραφία για Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Λαγκάρντ-Χαρδούβελη
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του υπουργού Οικονομικών, Γκίκα Χαρδούβελη, με τη γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ, στην έδρα του Ταμείου, στην Ουάσιγκτον.

Στη συνάντηση, που διήρκησε περίπου 40 λεπτά, συμμετείχαν επίσης ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάννης Στουρνάρας, ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού, Σταύρος Παπασταύρου και ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ, Θάνος Κατσάμπας.

Από πλευράς του ΔΝΤ το «παρών» έδωσαν ο υπεύθυνος του ευρωπαϊκού τμήματος του Ταμείου, Πολ Τόμσεν και ο εκπρόσωπος Τύπου, Τζέρι Ράις.

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Χαρδούβελης, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Mega στην Ουάσινγκτον, Μιχάλη Ιγνατίου σημείωσε ότι «η κυρία Λαγκάρντ μας έδωσε τα συγχαρητήριά της για την μεγάλη πρόοδο που κάναμε».

«Μας συνέστησε να συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις ώστε να γίνουν κτήμα του ελληνικού λαού», πρόσθεσε ο υπουργός Οικονομικών.

«Η κυρία Λαγκάρντ μου τόνισε ότι το ταμείο θα είναι αρωγός στην ελληνική προσπάθεια και σε αυτό που θέλουμε να κάνουμε. Μιλήσαμε και για το σήμερα και για το αύριο», υπογράμμισε ο Γκίκας Χαρδούβελης.
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ