2014-10-12 21:46:17
Φωτογραφία για Συνάντηση μελών και φίλων της ΕΣΠΕΑΜΘ στην Αλεξανδρούπολη
Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης διοργανώνει ενημερωτική ομιλία - ανοιχτή συζήτηση στο Hotel Alexander Beach την Πέμπτη 16 Οκτ 2014 και ώρα 19:00, στην Αλεξανδρούπολη. Με θέμα την εξασφάλιση των αξιώσεων κάθε συναδέλφου από τη μη πλήρη εφαρμογή της απόφασης του ΣτΕ από την Ελληνική Πολιτεία,

Στη συνάντηση θα παρευρεθεί ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών Ανχης(ΣΔΓ) Τσουκαράκης Ανέστης, ο οποίος και θα μας ενημερώσει για την υποχρέωση συμμόρφωσης του δημοσίου, κατά το σκεπτικό και διατακτικό της ανωτέρω απόφασης, και τον κίνδυνο πλημμελούς συμμόρφωσης, υπό την έννοια της μεγαλύτερης ή μικρότερης μη απόδοσης των οφειλομένων, κατ΄ εφαρμογή μιας νέας νομοθετικής ρύθμισης.

Περαιτέρω, σας γνωρίζεται ότι, ως ο πιο ενδεδειγμένος νομικός τρόπος, πλέον, προκειμένου όλοι μας να κατοχυρώσουμε τις αξιώσεις μας, είναι η δικαστική διεκδίκηση με άσκηση αγωγής, αντικείμενο της οποίας είναι για κάθε στέλεχος η διαφορά μεταξύ των αποδοχών που ελήφθησαν και των αποδοχών που ίσχυαν στις 31-7-2012 δηλαδή πριν την εφαρμογή του ν. 4093/2012, αφού ληφθούν υπόψη οι, στο μεταξύ, μισθολογικές/βαθμολογικές προαγωγές. Η διεκδίκηση αφορά στο διάστημα από 1-8-2012 έως την κατάθεση της αγωγής.


Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούμε τα μέλη μας και όλους τους συναδέλφους να παραβρεθούν στην εν λόγο εκδήλωση προκειμένου να ενημερωθούν για το υπόψη θέμα.

ΠΗΓΗ: http://www.espeamth.gr/dimosiefseis/anakoinoseis/277-synantisi-melon-kai-filon-stin-aleksandroypoli-tin-16-okt-14
kranos
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ