2014-10-12 22:11:25
Φωτογραφία για ΣΤΗ... Dream Team Ο ΑΜΠΙΝΤΑΛ!
Τέλος στην καριέρα του στην Εθνική Γαλλίας έχει βάλει από το καλοκαίρι ο Ερίκ Αμπιντάλ, αλλά ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού διατηρεί πολλούς... οπαδούς και στην Ισπανία.

Είναι χαρακτηριστικό πως η ιστοσελίδα «fichajes.com» κάνει αναφορά στην κορυφαία ενδεκάδα της Ευρώπης με... «κομμένους» διεθνείς ποδοσφαιριστές και σε αυτή βρίσκεται και ο αμυντικός του Ολυμπιακού.

«Το έτος 2014 έμειναν εκτός Εθνικών ομάδων αρκετοί σημαντικοί παίκτες, έτσι αποφασίσαμε να πάρουμε την ευκαιρία να βάλουμε... μαζί τους καλύτερους σε αυτή την φανταστική ιδανική ενδεκάδα», αναφέρει το δημοσίευμα και τοποθετεί τον Αμπιντάλ αριστερό στόπερ.

«Φιναλίστ για την χώρα του το 2006, ο Γάλλος αποχαιρέτησε την Γαλλία αυτή τη χρονιά, αν και ήταν για καιρό εκτός λόγω της περιπέτειας με την υγεία του. Τώρα, υπερασπίζεται τα χρώματα του Ολυμπιακού», αναφέρεται για τον Αμπιντάλ.

Η εν λόγω ενδεκάδα, σε σύστημα 4-3-3, αποτελείται... τερματοφύλακας είναι ο 43χρονος Κολομβιανός Φαρίντ Μοντραγκόν, δεξί μπακ ο 30χρονος Γερμανός Φιλίπ Λαμ, αριστερό ο 33χρονος Άγγλος Άσλεϊ Κόουλ, στόπερ ο 35χρονος Γάλλος Ερίκ Αμπιντάλ με τον 30χρονο Γερμανό Περ Μερτεσάκερ, στον άξονα είναι ο 32χρονος Ισπανός Τσάμπι Αλόνσο, ο συμπατριώτης του και 34χρονος Τσάβι Ερνάντεζ και ο 34χρονος Άγγλος Στίβεν Τζέραρντ, ενώ μπροστά «παίζουν» ο 31χρονος Γάλλος Φρανκ Ριμπερί, ο 32χρονος Ισπανός Νταβίντ Βίγια και ο 36χρονος Γερμανός Μίροσλαβ Κλόζε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ