2014-10-13 01:31:06
Φωτογραφία για Τζιχαντιστές: Νέο βίντεο από το Κομπάνι και νέος χάρτης με το «μεγάλο Ισλαμικό Κράτος»
Απεικονίζεται η βομβαρδισμένη πόλη να φλέγεται Με το 40% του Κομπάνι να βρίσκεται πλέον στα χέρια των τζιχαντιστών και με περισσότερους από  700 Κούρδους πολίτες -κυρίως ηλικιωμένους- να παραμένουν εγκλωβισμένοι, οι σκληροί μαχητές του Ισλαμικού Κράτους έδωσαν το Σάββατο στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο μέσα από τους δρόμους της βομβαρδισμένης πόλης.

Στις παρακάτω εικόνες από το Κομπάνι, το οποίο βρίσκεται στα σύνορα της Συρίας και της Τουρκίας, απεικονίζονται τζιχαντιστές να εξαπολύουν επιθέσεις εναντίον διάφορων στόχων -οι οποίοι δεν διακρίνονται- με πολυβόλα πίσω από κτίρια.

Το νέο προπαγανδιστικό βίντεο του Ισλαμικού Κράτους φαίνεται, μάλιστα, πως έχει τραβηχθεί από επαγγελματία, ενώ σε μια τρομακτική σκηνή μπορεί κανείς να δει έναν από τους τρομοκράτες να επιτίθεται με μια ρουκέτα, ενώ άλλοι μαχητές σέρνονται στο έδαφος, κινούμενοι προς το κέντρο της πόλης.

Δυστυχώς, στην «καρδιά» της πόλης έχουν συγκεντρωθεί και όσοι Κούρδοι πολίτες δεν κατάφεραν να ξεφύγουν από το Ισλαμικό Κράτος και οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι με τους σκληρούς τζιχανστιστές.
Πηγή Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ