2014-10-13 08:56:09
Φωτογραφία για 62χρονος «έσβησε» στο γαμήλιο γλέντι της κόρης του...
Μία από τις πλέον χαρούμενες και ευτυχισμένες μέρες της ζωής του, ο γάμος της κόρης του, έμελε να είναι η τελευταία για έναν 62χρονο από το Ρουπάκι που κατέρρευσε τη στιγμή που το γλέντι του γάμου είχε φουντώσει για τα καλά αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγες στιγμές αργότερα στο κατάστημα που γινόταν το γλέντι, ανάμεσα στους δεκάδες έντρομους συγγενείς και φίλους.

Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία του Ρουπακίου δεν μπορούσε να πιστέψει την Κυριακή το μεσημέρι, που ο 62χρονος οδηγήθηκε στην τελευταία του κατοικία, ότι στην ίδια εκκλησία μία μόλις μέρα πριν είχαν ζήσει χαρούμενες στιγμές!

Το γαμήλιο γλέντι τελείωσε, με τον χειρότερο τρόπο, πριν καλά – καλά αρχίσει με τον 62χρονο να καταρρέει στον πρώτο χορό που σηκώθηκε να χορέψει μαζί με το ζευγάρι και τους υπόλοιπους στενούς συγγενείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη μία τα ξημερώματα σε γνωστό κέντρο στο Τζαμί της Πηνείας, αμέσως μετά το φαγητό όταν ξεκίνησε ο χορός. Στην πρώτη «στροφή» όμως, όπως μας είπαν κάτοικοι του Ρουπακίου, ο 62χρονος κατέρρευσε προδομένος από την καρδιά του.


Αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 62χρονο, που αντιμετώπισε καρδιολογικά προβλήματα, στο Κέντρο Υγείας Σιμόπουλου. Ήταν όμως πολύ αργά. Αμέσως οι πάντες «πάγωσαν», ενώ τα γέλια και τη χαρά όλης της προηγούμενης ημέρας, τα διαδέχτηκαν οι θρήνοι.

Η μόνη παρηγοριά είναι ότι ο 62χρονος πρόλαβε να δει και να χαρεί την κόρη του νυφούλα.

Το patrisnews.com εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ