2014-10-13 11:00:50
Φωτογραφία για Ο «ΒΡΑΧΟΣ» ΚΑΙ Η... «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ» ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Οι ερυθρόλευκοι επιστρέφουν σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων με τον Μίτσελ να περιμένει μέσα στην εβδομάδα και τους διεθνείς για να... φορτσάρει εν όψει της επανέναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Ολυμπιακός επιβάλλεται να δείξει καλύτερο πρόσωπο στην Ελλάδα και να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα στη Σουηδία με τον Μίτσελ να περιμένει απ' όλους τους παίκτες του λύσεις και βοήθειες. Στο πρώτο κομμάτι της νέας σεζόν άλλωστε στα 8 επίσημα ματς που έχει δώσει έως τώρα ο Ολυμπιακός ο Ισπανός τεχνικός έχει χρησιμοποιήσει ουσιαστικά όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ του, όπως παρατηρεί σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

27 ερυθρόλευκοι έχουν αγωνιστεί στα πέντε ματς του πρωταθλήματος, τα δύο του Τσάμπιονς Λιγκ και το ένα του κυπέλλου. Ενας «παλιός» και ένας «νέος» οδηγούν την κούρσα στα λεπτά συμμετοχής καθώς από τη μια ο Ρομπέρτο με 663 λεπτά συμμετοχής και ο Μαζουάκου με 606 βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις έχοντας άλλωστε αγωνιστεί σε όλα τα ματς του Ολυμπιακού, πλην του κυπέλλου όπου ο Μίτσελ χρησιμοποίησε τις «ρεζέρβες»
. Ο Ρομπέρτο και πέρσι άλλωστε ήταν ο κορυφαίος σε συμμετοχές στον Ολυμπιακό και φέτος βεβαίως είναι λογικό να οδηγεί την κούρσα. Η «αποκάλυψη» του φετινού Ολυμπιακού έως τώρα, ο Αρτούρ Μαζουάκου, αποτυπώνει και την πολύ καλή παρουσία του στο Λιμάνι και στους αριθμούς έχοντας παίξει βασικός και στα δύο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ και στα 4 από τα 5 ματς του πρωταθλήματος.

Ο Γάλλος αριστερός μπακ του Ολυμπιακού είναι άλλωστε ο πιο ουσιαστικός παίκτης των ερυθρόλευκων, με πολύ υψηλά στάνταρ σε όλα τα ματς είτε πρόκειται για αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ είτε πρωταθλήματος. Μπορεί όντως και οι Κασάμι, Μιλιβόγεβιτς να έχουν δείξει σπουδαία πράγματα μέχρι τώρα, όμως και οι δύο, ειδικά ο Ελβετός, στα δύο τελευταία ματς στις ήττες σε Περιστέρι και Μάλμε δεν μπόρεσαν να ενισχύσουν την ομάδα όπως θα ήθελε ο Μίτσελ.

Η πρώτη πεντάδα συμπληρώνεται από τρεις νεαοποκτηθέντες παίκτες, με τους Ελαμπντελαουί και Αμπιντάλ να έχουν ακριβώς τις ίδιες συμμετοχές, 6, και τα ίδια λεπτά συμμετοχών 569, έχοντας αγωνιστεί στα ίδια ακριβώς ματς μένοντας εκτός στον αγώνα του κυπέλλου με την Παναχαϊκή και στον αγώνα πρωταθλήματος με τη Βέροια.

Ο Κασάμι ακολουθεί έχοντας παίξει περισσότερα παιχνίδια από τους Αμπιντάλ και Ελαμπντελαουί, 7 συνολικά, αλλά με λιγότερα λεπτά συμμετοχών, όπως και ο Ντομίνγκεζ που βρίσκεται πίσω από τον Μποτία με 521 λεπτά συμμετοχής σε 6 αγώνες, όλα βέβαια ως βασικός.

Πολύ χαμηλά σε σχέση με τις περσινές παρουσίες του βρίσκεται ο Σαλίνο που έχει παίξει μόλις σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, ενώ οι τραυματισμοί δεν έχουν αφήσει τον Νταβίντ Φουστέρ να αγωνιστεί όσο σίγουρα θα ήθελε ο Μίτσελ, με τον Ισπανό να έχει προλάβει να παίξει μόλις σε τρεις αγώνες με συνολικά 161 λεπτά συμμετοχών.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ