2014-10-13 11:28:51
Φωτογραφία για ΝΤΟΥΡΜΑΖ : ΘΑ ΕΤΡΩΓΑ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑ!
Ιδιαίτερα δύσκολο θα ήταν το παιχνίδι του Ολυμπιακού στη Σουηδία για τον Ντουρμάζ, ο οποίος έμαθε πως η γυναίκα του αρρώστησε, την ημέρα που οι ερυθρόλευκοι αντιμετώπιζαν τη Μάλμε.

Αναμφισβήτητα μια άσχημη στιγμή για τον ποδοσφαιριστή του Θρύλου, ο οποίος, πάντως, είδε τη σύντροφό του να αναρρώνει και τον ίδιο να διαπρέπει με την Εθνική του ομάδα. Η σύζυγος του Ντουρμάζ είχε πνευμονία, αλλά και πρόβλημα στο συκώτι.

Αφού λοιπόν σημείωσε το γκολ στον αγώνα με το Λιχτενστάιν, ο Ντουρμάζ ανέφερε το πρόσωπο που σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή «Ήταν η γυναίκα μου. Ήταν ωραίο που της αφιέρωσα το γκολ. Ευτυχώς, μπήκε νωρίς στο νοσοκομείο και η περίθαλψη στη Σουηδία είναι από τα καλύτερα πράγματα. Τη βλέπω κάθε μέρα», ανέφερε ο Ντουρμάζ, ο οποίος σημείωσε από εκεί και πέρα για το πώς αισθάνεται που όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα, αυτός οφείλει να ακολουθεί την εκάστοτε ομάδα του.


«Ναι, είναι κάπως παράξενο, να βρίσκομαι σε μια μεριά του αεροπλάνου. Αλλά αυτός είμαι εγώ. Όταν βρίσκομαι στο αεροπλάνο, κλείνω τα πάντα και απλά συνεχίζω. Αυτή ήταν μια πολύ σημαντική συνάντηση για μένα. Νιώθω καλά βέβαια, παρά τα όσα συνέβησαν».

Σε ερώτηση για το αν η Γκαμπριέλα (η σύζυγός του) ήθελε να τον δει να παίζει, αυτός απάντησε χαριτολογώντας. «Ναι, θα έτρωγα σφαλιάρες αν δεν έπαιζα. Και φυσικά μπήκε ένα ωραίο τέλος στην εβδομάδα».

Να σημειωθεί πως η Γκαμπριέλα διεκομίσθη στο νοσοκομείο της Στοκχόλμης και έμεινε εκεί για μία εβδομάδα. Μαζί με την κορούλα της, την ενός έτους Νοβαλί, πήγαν στη Σουηδία την Τρίτη, όταν ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε με τη Μάλμε. Τότε αρρώστησε και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην επηρεαστεί ο Ντουρμάζ.

Το Σάββατο ο Ντουρμάζ πήγε στο νοσοκομείο και την περασμένη Τετάρτη η γυναίκα του πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο. Χαρακτηριστικός και ο πανηγυρισμός του στο γκολ που σημείωσε ο Ντουρμάζ, άλλωστε, όταν σχημάτισε με τα χέρια του μια καρδιά και στη συνέχεια ακούμπησε τη δική του.

Και επειδή η εβδομάδα του πήγε πολύ καλά όπως είπε, αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με το Λιχτενστάιν. «Έκανα δύο πολύ καλά παιχνίδια με δύο ασίστ και ένα γκολ».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ