2014-10-13 12:34:56
Φωτογραφία για ΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ... ΚΑΜΠΕΛ
Ο δανεισμός του Τζόελ Κάμπελ, από την Άρσεναλ στον Ολυμπιακό, ολοκληρώθηκε αυτό το καλοκαίρι, με τον Κοσταρικανό επιθετικό, να μένει στην αγγλική ομάδα με σκοπό να καθιερωθεί.

Τόσο με τα ερυθρόλευκα, όσο και με τη φανέλα της Κόστα Ρίκα στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Κάμπελ πραγματοποίησε εκπληκτικές εμφανίσεις, πείθοντας έτσι τον Αρσέν Βενγκέρ να του δώσει την ευκαιρία να παραμείνει στο ρόστερ της Άρσεναλ.

Ο Αλσατός τεχνικός, μετά από ένα φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Μπενφίκα, όπου οι «κανονιέρηδες» νίκησαν με 5-1, είχε δηλώσει μάλιστα για τον Κάμπελ πως... «δεν υπάρχει λόγος να τον αφήσω να φύγει. Θέλω να τον κρατήσω».

Ωστόσο, από τότε τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα ήθελε ο Κάμπελ, αφού έχει αγωνιστεί ελάχιστα μέχρι τώρα, με τα ΜΜΕ στην Αγγλία να... αναρωτιούνται για ποιο λόγο δεν αγωνίζεται ο Κοσταρικανός ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα «vavel.com» αναφέρει και τα επιτεύγματα του νεαρού επιθετικού με το Θρύλο και το πανέμορφο γκολ που πέτυχε στην περσινή νίκη κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 2-0.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ