2014-10-13 13:09:06
Φωτογραφία για Οι νταήδες μαθητές καίνε το σχολείο του Ζαρού...
Το bullying είναι ένα από τα "καυτά" θέματα που απασχολούν όλη τη μαθητικη και σχολική κοινότητα με τους γονείς και τους καθηγητές του Ζαρού να συσπειρωνονται για να αντιμετωπισουν τους νταήδες μαθητές.

Μάλιστα για το θέμα αυτό πραγαμτοποιηθηκε την περασμένη Τετάρτη λαϊκή συνέλευση για τη μαθητικη παραβατικότητα. Μια εκδήλωση που έγινε στο Πνευματικό Κέντρο Ζαρού, με αφορμή την επίθεση σε μαθητή, από ομάδα άλλων μαθητών, έξω από τη στάση λεωφορείου, όπου- όπως αναφέρει η "Αποψη του Νότου" περίμεναν για να πάνε στο σχολείο.

Οι μαθητές αυτοί, πέντε στον αριθμό όπως επισήμαναν οι παρευρισκόμενοι, εδώ και τουλάχιστον ένα χρονο, απασχολούν με την παραβατική τους συμπεριφορά. Το περιστατικό όμως που έγινε με το μαθητή στη στάση του λεωφορείου ήταν η "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" για τους γονείς του χωριού που θέλουν να μπει τέλος σε αυτή την κατασταση.

Οι πληροφορίες και τα στοιχεία των μαθητών υπάρχουν, όπως είπαν στη συνέλευση οι γονείς, έχοντας ήδη ζητήσει από την Αστυνομία να παρέμβει. Εντύπωση φυσικά προκαλεί το γεγονός πως μιλάμε για μαθητές από 12 ως 14 ετών.

Σημειώνεται ότι στη λαϊκή συνέλευση το παρών έδωσαν όλοι σχεδόν οι τοπικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου του Δημάρχου, της Διεύθυνσης του Γυμνασίου και σχολικού συμβούλου.
Πηγή
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ