2014-10-13 15:11:21
Φωτογραφία για Η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας ΕΔ&ΣΑ, για το έτος 2014
Με οργανωτική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Οκτωβρίου το Πρωτάθλημα Ποδηλασίας των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2014 το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Επίδαυρο.

           

Στον αγώνα «σιρκουί» των 60 χιλιομέτρων, πρώτος στην γενική κατάταξη ήταν ο Έφεδρος Υποσμηναγός (Δ) Ταμουρίδης Ιωάννης της ΠΑ, με χρόνο 1:46:38, δεύτερος ο Στρατιώτης (Μ) Γκαζώνης Πέτρος του ΣΞ και τρίτος ο Ανθυποπλοίαρχος (Ε) του ΠΝ, Μαλησιώβας Αλέξανδρος.

            Στη γενική κατάταξη των ομάδων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας, την 2η θέση η ομάδα του Στρατού Ξηράς και την 3η θέση η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος.

           

Την διοργάνωση του Πρωταθλήματος είχε αναλάβει το Πυροσβεστικό Σώμα με την συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την εποπτεία της Γραμματείας ΑΣΑΕΔ.

            Σους αγώνες παραβρέθηκαν, ο Υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Ιωάννης Μανιάτης, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Ιωάννης Ανδριανός, ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νομού Αργολίδος κ. Δημήτριος Κοδέλας, ο Δήμαρχος Επιδαύρου κ. Κωνσταντίνος Γκάντζος, ο Υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Χαράλαμπος Αφάλης, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας κ. Τερζής Αθανάσιος και πλήθος θεατών.
kranos
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ