2014-10-13 16:43:46
Φωτογραφία για Παγίδευσαν ανήλικη μέσω facebook

"Παγίδευσαν" ανήλικη μέσω facebook

Ένας 36χρονος κι ένας 16χρονος συνελήφθησαν από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Στις συλλήψεις οδήγησε σχετική καταγγελία ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ένας 47χρονος και ένας ακόμη 16χρονος.

Ειδικότερα, η ανήλικη που έπεσε θύμα τους μέσω ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης και επικοινωνιών, έστειλε φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο.

Για τα παραπάνω ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές Αρχές, οι οποίες εξέδωσαν βούλευμα για την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών. Από τη διαδικτυακή έρευνα που επακολούθησε και σε συνεργασία με τις εταιρείες υπηρεσιών διαδικτύου και κοινωνικής δικτύωσης, προέκυψαν τα στοιχεία των τεσσάρων εμπλεκομένων.

Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες σε Θεσσαλονίκη και Βύρωνα, παρουσία Εισαγγελικού Λειτουργού, βρέθηκαν σε δύο περιπτώσεις και κατασχέθηκαν δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εξωτερικός σκληρός δίσκος και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω εξέτασή τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

enikos.gr


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ