2014-10-13 17:32:28
Φωτογραφία για ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Μια κίνηση, η οποία αποτελεί μεγάλη τιμή για τον αθλητή του Ολυμπιακού, Κώστα Παπαγεωργίου, είναι η δημιουργία «δικού» του ξύλου στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Ο ερυθρόλευκος αθλητής, ήταν ο ένας από τους τρεις αθλητές που διέπρεψαν στην περσινή ιστορική επιτυχία της Εθνικής μας ομάδας με την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στο Σβέσατ.

Έτσι, μετά από τους τύπους ξύλου με τις υπογραφές των Καλλίνικου Κρεάνγκα και Παναγιώτη Γκιώνη και ο Κώστας Παπαγεωργίου θα έχει το «δικό» του ξύλο.

Η κίνηση αυτή, προφανώς δείχνει πως η εταιρεία τιμά τον πρωταθλητή Ελλάδος των τελευταίων πέντε ετών και αρχηγό της «γαλανόλευκης», μιας και είναι «υπηρέτης» της Εθνικής τα τελευταία 15 χρόνια.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της εταιρείας:

«Η TIBHAR σε συνεργασία με το κατάστημα gpsports, που είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπός της στην Ελλάδα, παρουσιάζει ένα καινούργιο ξύλο αφιερωμένο σ' έναν μεγάλο Έλληνα αθλητή, τον επί πολλά συνεχόμενα έτη πρωταθλητή Κώστα Παπαγεωργίου. Η πρώτη επαφή με το ξύλο είναι απόλυτα θετική. Καλοφτιαγμένο, ποιοτικό, με ωραίο φινίρισμα και λαβή που θα βολέψει τους πάντες. Ένα ξύλο, που θα ικανοποιήσει απόλυτα τους ενθουσιώδεις χομπίστες, αλλά και αθλητές καλού επιπέδου».

Μάλιστα, ο Κώστας Παπαγεωργίου πριν λίγες μέρες, είχε δώσει και συνέντευξη στην εφημερίδα «Γαύρος», λέγοντας πως η Ποντουάζ ενδιαφέρθηκε για εκείνον, ωστόσο ο ίδιος είχε συμφωνήσει ήδη με τον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ