2014-10-13 20:27:52
Φωτογραφία για Πάτρα: Στο σκαμνί όλη η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής επειδή δεν πήρε την άδεια από κατάστημα ένα βράδυ Καρναβαλιού
Στο σκαμνί κάθισαν σήμερα σύμφωνα με πληροφορίες όλα τα μέλη που απάρτιζαν την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Πατρέων το 2011 τα οποία αντιμετώπιζαν την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος!

Ο λόγος; Είχαν αρνηθεί να πάρουν την άδεια λειτουργίας ενός καταστήματος στην οδό Αράτου μετά την καταγγελία της παράβασης ότι ένα βράδυ του καρναβαλιού, λειτουργούσε μετά τις 12 τη νύχτα με ζωντανή μουσική, δηλαδή ένα πιανόργανο και μια φωνή.

Η επιτροπή είχε ομόφωνα αποφασίσει να μην πάρει την άδεια του καταστήματος μέσα στην περίοδο του καρναβαλιού λαμβάνοντας υπόψιν την κρίση που περνάνε τα καταστήματα αλλά και το γεγονός ότι την σεζόν της αποκριάς περιμένουν να δουλέψουν.

Αποτέλεσμα ήταν να μηνυθούν από ιδιώτη και να καθίσουν σήμερα μετά απο συνεχείς αναβολές στο σκαμνί του Τριμελούς Πρωτοδικείου Πατρών οι Κώστας Μπουρδούλης, Λένα Καλεντζώτη, Νίκος Τζανάκος, Χρήστος Πατούχας, Μαρία Ανδρικοπούλου- Ρούβαλη, Χρήστος Λέγκας, Τασία Παπαντωνοπούλου, Σπύρος Πολίτης και Κωστας Βουκελάτος.

Μάρτυρας υπεράσπισης μαθαίνουμε ότι ήταν ο Δημήτρης Αϊβαλής, τον οποίο από λάθος ...ξέχασαν να μηνύσουν αν και ήταν μέλος της επιτροπής.

Μετά από πρόταση του Εισαγγελέα απαλλάχθηκαν απαντες της κατηγορίας της παράβασης καθήκοντος και όλα έληξαν αισίως.

Γιώτα Κοντογεωργοπούλου-thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ