2014-10-13 21:48:08
Φωτογραφία για ΜΕ ΜΠΟΓΚΝΤΑΝΟΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Ο Αντρέι Μπογκντάνοφ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στη διάθεση του Παύλου Δερμιτζάκη για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Η λίστα με τους τραυματίες μειώνεται σιγά-σιγά στον Εργοτέλη. Ο Παύλος Δερμιτζάκης είδε, βέβαια, κάποιους παίκτες να μένουν προληπτικά εκτός, ενώ ο μεγάλος απών τις τελευταίες ημέρες ήταν ο Αντρέι Μπογκντάνοφ.

Ο Ρουμάνος ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και αύριο θα συμμετάσχει κανονικά στο πρόγραμμα ή θα κάνει ατομικό σε αυξημένους ρυθμούς, κάτι που θα κρίνει το ιατρικό τιμ. Βέβαια, θα είναι στη διάθεση του τεχνικού των Κρητικών για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το προσεχές Σάββατο (18/10).

Από εκεί και πέρα, κανένα πρόβλημα, όπως όλα δείχνουν, δε θα έχει ούτε ο Κώστας Καζναφέρης, ο οποίος έμεινε εκτός τόσο από το φιλικό με τον Πλατανιά, όσο και με το δίτερμα με την Κ20, για προληπτικούς λόγους. Από τη μεριά του, ο Άλαν απουσίασε από το ματς με τους Χανιώτες, αλλά συμμετείχε σε αυτό με τους «μικρούς» και θα δώσει κανονικά το παρών.


Επίσης, το παρόν αναμένεται δώσει κανονικά και ο Μηνάς Πίτσος, ο οποίος έχασε το παιχνίδι με τους Χανιώτες επίσης για προληπτικούς λόγους και συμμετείχε στο δίτερμα με τους Νέους. Όσον αφορά τον Φίντελεφ, θα συνεχίσει τη θεραπεία του, έπειτα από την αρθροσκόπηση που υποβλήθηκε, και έχει μπροστά του ακόμα 2-3 εβδομάδες για να επανέλθει στη δράση.

Τέλος, η σημερινή ημέρα περιλαμβάνει ρεπό για τους «κιτρινόμαυρους» του Ηρακλείου, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Τρίτης (14/10).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ