2014-10-14 00:31:12
Φωτογραφία για Με mobile app θα μοιάζει το νέο Skype
Το Skype ανακοινώνει την νέα του εκδοχή για Mac και για Windows και παρόλο που η εφαρμογή είναι για σταθερούς υπολογιστές, θα μοιάζει περισσότερο με mobile app.

Ουσιαστικά πρόκειται για την έκδοση Skype for Mac 7.0, μαζί με μία πρώτη γεύση στην έκδοση του Skype για τα Windows PCs. Πλήρως ανανεωμένος είναι ο σχεδιασμός, ο οποίος κάνει πιο εύκολη τη διαδικασία της επικοινωνίας μέσω chat, ενώ το ίδιο εύκολος είναι και ο διαμοιρασμός περιεχομένου μέσω του ανανεωμένου Skype.

Υπάρχει μεγαλύτερος χώρος για την επικοινωνία με thumbnails εικόνες των επαφών, ενώ στην περίπτωση του διαμοιρασμού εγγράφων με μία ματιά μπορείτε να δείτε τι είναι το αρχείο που θέλετε να στείλετε ή πρόκειται να λάβετε.

Ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στο multitasking, με το chat να εμφανίζεται δίπλα σε μία εικόνα βιντεοκλήσης, ενώ θα είναι δωρεάν η ομαδική βιντεοκλήση με την νέα εκδοχή του λογισμικού. Οι κάτοχοι υπολογιστών της Apple μπορούν να κατεβάσουν την νέα έκδοση του Skype, ενώ και οι κάτοχοι Windows PC έχουν τη δυνατότητα να κατεβάσουν την δοκιμαστική preview έκδοση και μπορούν έπειτα να στείλουν τα σχόλιά τους από την εμπειρία χρήσης της εφαρμογής στο Skype.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ