2014-10-14 10:11:18
Φωτογραφία για ΠΡΟΩΡΟΣ... ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
Η εθνική Ελλάδας θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στη Βόρειο Ιρλανδία, προκειμένου να διατηρηθεί σε τροχιά πρόκρισης στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2016, στη Γαλλία (21:45).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα παίζει... «με την πλάτη στον τοίχο», καθώς μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές του ομίλου, μετράει μόλις ένα βαθμό. Παίκτες και τεχνική ηγεσία τονίζουν πως με τη βοήθεια των φιλάθλων τους, θα καταφέρουν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, οι οποίοι μετρούν έξι βαθμούς, αφού έχουν το απόλυτο, μετά τις δυο πρώτες αγωνιστικές.

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι φέρεται διατεθειμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα. Συγκεκριμένα, η εθνική αναμένεται να παραταχθεί με τον Καρνέζη στην εστία και τους Παπασταθόπουλο και Μανωλά στο κέντρο της άμυνας. Οι Τοροσίδης και Σταφυλίδης θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ταχτσίδη, Μανιάτη και Μάνταλο να αποτελούν την τριάδα στη μεσαία γραμμή.

Οι Σαλπιγγίδης και Καρέλης θα αγωνιστούν στα άκρα της επιθετικής γραμμής, με τον Αθανασιάδη να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, ο Μάικλ Ο' Νιλ αναμένεται να παρατάξει τη Βόρειο Ιρλανδία με τους Κάρολ, ιούζ, Μπερντ, Έβανς, Φέργκιουσον, ΜακΛάφιν, Ντέιβις, ΜακΓκιν, Νόργουντ, Λαφέρτι και Γουόρντ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Λανουά (Γαλλία), με βοηθούς τους συμπατριώτες του Γκριγκορέ και Στιέν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ