2014-10-14 12:30:49
Φωτογραφία για Έξαλλη η Φαίη Σκορδά! Ούρλιαζε για το ΤΡΙΤΟ πρόσωπο στην σχέση!!!
Πριν λίγες μέρες και με αφορμή μία φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη με Ματέο Παντζόπουλο και τα παιδιά της, η Φαίη Σκορδά μέσα από το Πρωινό είχε τονίσει ότι οικογένεια για τα παιδιά είναι μόνο ο πατέρας τους.

Μάλιστα, η Φαίη ήτο σταθερή στις απόψεις της, που τις λες, όμως και συντηρητικές! Και κοίτα να δεις που η σύζυγος Γιώργου Λιάγκα θα μας βγει συντηρητική, αφού το πρωί της Πέμπτης (9/10) έγινε έξαλλη με τον καλεσμένο τους, Σωτήρη Πολύζο και τις παρά-προχωρημένες απόψεις του για το τρίτο πρόσωπο σε μία σχέση.

Ο πρώην σύζυγος της Μιμής Ντενίση είπε ότι «δεν ξέρει τι χάνει όποιος δεν έχει υπάρξει τρίτο πρόσωπο»! Και η ατάκα αυτή ήταν αρκετή για να προκαλέσει την «έκρηξη» της Φαίης.

«Είναι ωραίο να είσαι τρίτο πρόσωπο; Γιατί είναι ωραίο; Είσαι πάντα ο δεύτερος, είσαι πάντα ο κρυφός. Είναι ωραίο το τρίτο; Το παράπλευρο; Η κοροϊδία; Το ψέμα;» φώναζε έξαλλη η παρουσιάστρια. Και συνέχισε πάντα έξω φρενών: «Η ζωή είναι ένας κύκλος κι ό, τι κάνεις θα σου έρθει. Θα την πατήσεις άγρια. Και μια μέρα μπορεί να ερωτευτείς τρελά και θα την πατήσεις».
womenonly
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ