2014-10-14 15:20:39
Φωτογραφία για Η εξομολόγηση του Καζάκου για την Τζένη Καρέζη
Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, «Στα καλά καθούμενα» ήταν ο Κωνσταντίνος Καζάκος.

Επίσης μίλησε και, ο πατέρας του, Κώστας Καζάκος, με τον οποίο παίζουν μαζί στην παράσταση «Το τέλος του παιχνιδιού» στο θέατρο «Τζένη Καρέζη».

Φανερά συγκινημένος ο υιός Καζάκος παρακολούθησε με προσήλωση την συνέντευξη που παραχώρησε ο πατέρας του, που μίλησε συν τοις άλλης για την απώλεια της μεγάλης πρωταγωνίστριας και μητέρας του, Τζένη Καρέζη….

«Αυτά είναι η ζωή που κουβαλάει ο καθένας μας. Είναι η ζωή που δεν μπορείς να αποχωριστείς. Περάσανε 22 χρόνια από τότε που έφυγε η Τζένη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι παύει να υπάρχει. Αφού την κουβαλάμε, την έχουμε στην συνείδηση μας. Είναι εδώ στον χώρο της» είπε ο ηθοποιός, συγκινώντας την Κατερίνα Καραβάτου. Και συνέχισε: «Οι απουσίες των ανθρώπων είναι βασανιστικές. Αλλά από εμάς εξαρτάται αν χαθούν ανεπιστρεπτί ή αν έχουμε αυτή την εξάρτηση, αυτή τη σχέση μεταξύ τους. Αυτά που έχουμε ζήσει μαζί και μας διαμορφώσουν» είπε.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ