2014-10-14 20:49:41
Φωτογραφία για Υπάλληλος γιαούρτωσε διευθυντή του ΙΚΑ γιατί...
Ένα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε χθες το πρωί σε υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Βόλο. Έ

Ενας υπάλληλος της υπηρεσίας εισέβαλε στο γραφείο του διευθυντή και του πέταξε γιαούρτια μετά από διαμάχη που είχαν οι δυο άνδρες.

Στο κτίριο έφτασε η αστυνομία ώστε να διερευνήσει το περιστατικό.

Τι οδήγησε στο... γιαούρτωμα

Απάντηση σε όσα του καταλογίζει ο υπάλληλος του ΙΚΑ Βόλου για το γιαούρτωμα έδωσε ο διευθυντής της υπηρεσίας με δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Μου είπε θέλω να σε ευχαριστήσω για ένα πράγμα. Μου πέταξε πάνω στο γραφείο τρία-τέσσερα γιαουρτάκια. Αυτό το έκανε διότι εγώ δε τον έκανα προϊστάμενο σε ένα τμήμα όπου μια συνάδελφος έχει πάρει σύνταξη», σημείωσε ο κ. Δημήτρης Βάμδας.

Από την πλευρά του ο υπάλληλος εξήγησε νωρίτερα τους λόγους που τον ώθησαν να γιαουρτώσει τον διευθυντή του, στο υποκατάστημα του ΙΚΑ στον Βόλο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

Ο κ. Αχιλλέας Καλυβιώτης τόνισε πως από το 2009 έχει εμπλακεί σε μια δικαστική περιπέτεια κατηγορούμενος για κατάχρηση εξουσίας από την διεύθυνση ξενοδοχειακής μονάδας στην Αλόννησο, την οποία έλεγξε για πολεοδομικές παραβάσεις, ενώ άφησε αιχμές για την στάση του διευθυντή του.

«‘Κόψε το λαιμό σου. Δε βάζω κανένα νομικό να χειριστεί την υπόθεσή σου στο δικαστήριο’, μου είπε», καταγγέλλει ο κ. Καλυβιώτης.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ