2014-10-14 21:24:24
Φωτογραφία για Η «Marca» ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΑΙ... ΥΜΝΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ! (ΡΗΟΤΟ)
Η Ευρωλίγκα αρχίζει αυτή την εβδομάδα και σε όλη την Ευρώπη ασχολούνται με αυτά τα παιχνίδια.

Η Ισπανία δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελεί εξαίρεση, με τη «Marca», στην ηλεκτρονική της έκδοση να ασχολείται με τον όμιλο της Βαλένθια και της Λαμποράλ, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί για την πρώτη θέση.

«Η Λαμποράλ Κούτσα κληρώθηκε στην 4ο όμιλο, μαζί με την Βαλένθια, άλλη ομάδα της ACB. Και οι δύο ομάδες θα πρέπει να συνεχίσουν τον Δεκέμβριο στο Top16, αν και η Ευρωλίγκα κρύβει πολλές εκπλήξεις. Σε αυτό το γκρουπ, οι ομάδες θα πρέπει να παλέψουν με τον Ολυμπιακό του Σπανούλη και την τουρκική Γαλατασαράι, για να περάσουν μαζί στην επόμενη φάση και να αφήσουν πίσω τον Ερυθρό Αστέρα και τη Νέπτουνας.

Ο Ολυμπιακός είναι ένα από τα φαβορί για την κορυφή του ομίλου, αν και έχει αφήσει πίσω του τα ευρωπαϊκά κατορθώματα (ήταν πρωταθλητές Ευρώπης το 2011-12 και το 2012-13). Διατηρούν μία ανταγωνιστική ομάδα, με παίκτες όπως ο Βασίλης Σπανούλης, ο Ανδρέας Χριστοδούλου, ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Οθέλο Χάντερ και ο Σέντρικ Σίμονς και έχουν αποκτήσει τον Τρεμέλ Ντάρντεν», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Επίσης, γίνεται αναφορά και στην αποχώρηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, «του προπονητή που τους χάρισε το Ευρωπαϊκό το 2013», μετά την ήττα στο Κύπελλο Ελλάδας...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ