2014-10-14 23:47:10
Φωτογραφία για ΝΕΟ... ΚΑΖΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΥ ΡΑΝΙΕΡΙ
Nέο κάζο της Εθνικής του Ρανιέρι που έχασε 0-2 από τη Β. Ιρλανδία.

Ένας βαθμός μετά από τρία παιχνίδια, δύο εντός έδρας ήττες και μια βαθμολογία που προκαλεί... κατάθλιψη και θέλει την Ελλάδα προτελευταία στον όμιλο να ετοιμάζεται τον επόμενο μήνα για ντέρμπι ουραγών κόντρα στα Νησιά Φερόε Πλέον η Ελλάδα έχει λίγες ελπίδες πρόκρισης στο EURO και το μέλλον της φαντάζει δυσοίωνο.

Ο αγώνας άρχισε με το… αριστερό για την Ελλάδα. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν επιθετικά, απείλησαν στο 6' με την κοντινή κεφαλιά του Λάφερτι και προηγήθηκαν στο 9' με σουτ του Γουόρντ, αν και περισσότερο αυτογκόλ του Βύντρα μπορεί να θεωρηθεί, καθώς μετά το σουτ του, η μπάλα κοντράρει στον αμυντικό της Λεβάντε, ενώ πήγαινε άουτ και άλλαξε πορεία. Ηταν το αποτέλεσμα ενός τριλέπτου με τρία σερί κόρνερ και ένα κερδισμένο φάουλ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η επιθετικότητα που έδειξε η Ελλάδα είχε... τεράστιο τίμημα. Σε μια φάση που όλοι βγήκαν μπροστά, οι Βορειοϊρλανδοί βγήκαν στην αντεπίθεση και πέτυχαν το 0-2 με τον Λάφερτι στο 51'.


Το νέο σοκ ήρθε να προστεθεί στην κακή αγωνιστική εικόνα, η οποία ουδέποτε βελτιώθηκε και έτσι οι φιλοξενούμενοι, που εξακολούθησαν να αμύνονται συνεχώς, «καθάριζαν» εύκολα όλες τις φάσεις.

ΕΛΛΑΔΑ: Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Βύντρα (16’ Σταφυλίδης), Ταχτσίδης, Μανιάτης, Καρέλης, Σαμαράς (67’ Σαλπιγγίδης), Αθανασιάδης (46’ Σάμαρης), Μήτρογλου.

Στον πάγκο: Καπίνο, Μόρας, Τζιόλης, Μάνταλος, Φορτούνης, Γλύκος, Μαυρίας, Γιαννούλής, Σκόνδρας.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, ΜακΛάφλιν, ΜακΌλεϊ, Χιουζ, Φέργκιουσον (79’ Ριβς), Ντέιβις, Μπερντ, Νόργουντ, Έβανς, Γουόρντ (59’ ΜακΓκίβερν), Λάφερτι (72’ Μαγκινις).

Στον πάγκο: ΜακΓκόβερν, ΜακΚάλοχ, ΜακΓκιν, ΜακΚέι, Μάνους, Κλίνγκαν, ΜακΚορτ, Γκριγκ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ