2014-10-15 07:59:07
Φωτογραφία για Σωματείο ΑμεΑ Ν. Λακωνίας: Ενημέρωση για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων
Το Δ.Σ. του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας έχει επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί για την αναστολή του προγράμματος διανομής τροφίμων από τα αποθέματα της παρέμβασης του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Η διακοπή, η οποία οφείλεται στην αλλαγή του αρμόδιου για τη διανομή υπουργείου, έγινε εντός του έτους 2014. Η χρονική περίοδος της διακοπής διανομής τροφίμων ήταν και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την επιβίωση των δικαιούχων διότι είναι άνθρωποι οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας όπως καταμαρτυρούν και τα οικονομικά κριτήρια επιλογής τους.

Για το ζήτημα του ποσοστού πολιτών οι οποίοι ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας, δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας της 3ης Ιουνίου 2014 πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Για το ζήτημα της αναστολής εκτέλεσης του προγράμματος διανομής τροφίμων, δείτε το σχετικό δελτίο τύπου του Σωματείου ΑμεΑ Ν. Λακωνίας της 23ης Ιουνίου 2014 με θέμα «Ανησυχία για το πρόγραμμα διανομής τροφίμων», πατώντας στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Ας ελπίσουμε ότι το θέμα θα λυθεί σύντομα, σύμφωνα και με τα όσα δήλωσε στο άρθρο που παραθέτουμε στη συνέχεια, ο υπουργός εργασίας κ. Γ. Βρούτσης, του οποίου το υπουργείο ανέλαβε το πρόγραμμα διανομής τροφίμων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ