2014-10-15 09:34:24
Φωτογραφία για ΠΛΑΝΑ ΓΙΑ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ... ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ
Τα πλάνα του για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Εργοτέλη, αλλά και εκείνα που ακολουθούν κόντρα σε Γιουβέντους και Παναθηναϊκό καταστρώνει ο Μίτσελ.

Τα τελικά του πλάνα για το ματς με τον Εργοτέλη, έχοντας στο μυαλό του το κρίσιμο παιχνίδι με τη Γιουβέντους και την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, καταστρώνει ο Ισπανός τεχνικός.

Σταδιακά στη διάθεση του Μίτσελ θα επιστρέψουν και οι διεθνείς, με τους Ντουρμάζ και Αφελάι να προέρχονται από καλές εμφανίσεις με τις εθνικές τους ομάδες.

Από εκεί και πέρα, όμως, ο προπονητής του Ολυμπιακού επιθυμεί να διαπιστώσει σε τι κατάσταση είναι και οι υπόλοιποι διεθνείς, οι οποίοι θα έχουν τη σχετική κούραση από τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών τους.

Για το λόγο αυτό είναι αρκετά πιθανό ο Μίτσελ να προχωρήσει σε ροτέισον στο παιχνίδι της Κρήτης. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και η κατάσταση των τραυματιών, όπως ήδη έχουμε αναφέρει.

Ο Φουστέρ αναμένεται να μπει στη σημερινή προπόνηση και ενδέχεται να παίξει ως βασικός. Ρυθμό ανεβάζουν και οι Μπενίτες, Διαμαντάκος, ενώ θα γίνει δοκιμή και με τον Ντοσεβί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μηνύματα από το ΔΝΤ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μηνύματα από το ΔΝΤ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ