2014-10-15 11:20:44
Φωτογραφία για «ΠΕΤΑΕΙ» ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΧΗ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Για την Ισπανία θα αναχωρήσει σήμερα το απόγευμα (15/10) η αποστολή του Ολυμπιακού, εν όψει της αναμέτρησης με τη Βαλένθια.

Στην πρεμιέρα τους στη φετινή Ευρωλίγκα οι ερυθρόλευκοι έχουν δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, καθώς καλούνται να περάσουν την Πέμπτη (16/12, 22.00) από το «Pabellon Fuente De San Luis» αντιμετωπίζοντας την ομάδα του Βέλιμιρ Περάσοβιτς.

Ο Ολυμπιακός δεν θα έχει στη σύνθεσή του τους Τρεμέλ Ντάρντεν, Ιωάννη Παπαπέτρου και Γιώργο Πρίντεζη, το παρήγορο για το Μίλαν Τόμιτς όμως είναι πως μπορεί να υπολογίζει κανονικά πλέον στους Ματ Λοτζέσκι και Δημήτρη Κατσίβελη, που προέρχονται από τραυματισμό στον αχίλλειο τένοντα και τη μέση, αντίστοιχα, αλλά έβγαλαν μέρος της χθεσινής (14/10) προπόνησης και θα συμπεριληφθούν κανονικά στην αποστολή, όπως ήδη έχουμε αναφέρει. Το ίδιο ισχύει και για το Σέντρικ Σίμονς, o οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αλλά θα παίξει στην Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός θα προπονηθεί και σήμερα το πρωί (15/10) στο ΣΕΦ, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία του επί ελληνικού εδάφους. Παρά τη δυσκολία της αποστολής τους οι ερυθρόλευκοι εμφανίζονται αποφασισμένοι για το «διπλό» στη Βαλένθια, όχι μόνο για να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της γηραιάς ηπείρου, αλλά και για να τονωθεί ακόμα περισσότερο η ψυχολογία τους μετά το άσχημο φετινό ντεμπούτο τους στο ΟΑΚΑ και την ήττα τους από τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ