2014-10-15 14:17:03
Φωτογραφία για Πέτρου Ράλλη: Η τρελή πορεία του ΙΧ σκόρπισε τον θάνατο
Τουλάχιστον δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε λίγο μετά τις 10.30 το πρωί στην Πέτρου Ράλλη.

Μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος δύο ανθρώπων, ενός άνδρα 35 ετών και μιας γυναίκας. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένα κορίτσι, περίπου 10 ετών, βρισκόταν ανάμεσα στους νεκρούς, κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώθηκε τελικά. Πηγή της Τροχαίας τόνισε πως ο νεκρός άνδρας είναι αστυνομικός, ο οποίος αναγνωρίστηκε από τα δακτυλικά του αποτυπώματα, καθώς είχε διαμελιστεί.

Οι σοροί των νεκρών μεταφέρθηκαν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Μια ακρωτηριασμένη γυναίκα, περίπου 60 ετών, εισήλθε εσπευσμένα στο χειρουργείο, ενώ δύο ακόμα τραυματίες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο «Τζάνειο».

Κλειστή για αρκετή ώρα παρέμεινε η Πέτρου Ράλλη, στο ρεύμα προς τη Λεωφ. Κηφισού (από Αθήνα προς Νίκαια). Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας (τέσσερα οχήματα, 12 πυροσβέστες). Το έργο της προανάκρισης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος κι έπεσε πάνω σε περίπτερο, παρασύροντας τους ανθρώπους.

Στη συνέχεια, το ίδιο όχημα προκάλεσε καραμπόλα τουλάχιστον τριών αυτοκινήτων και παρέσυρε ακόμα έναν πεζό που βρισκόταν έξω από τη Διεύθυνση Αλλοδαπών.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου είχε εμπλακεί αρχικά σε άλλο τροχαίο στην αρχή της Πέτρου Ράλλη, από όπου ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και ξεκίνησε την τρελή του πορεία που κατέληξε στην ανείπωτη τραγωδία.
xespao
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ