2014-10-15 18:05:22
Φωτογραφία για Αλεξιπτωτιστής στις Ειδικές Δυνάμεις υπηρέτησε ο Σταμπούλος!
Το παρελθόν του Αντώνη Σταμπούλου, που φέρεται να είναι μέλος του «Επαναστατικού Αγώνα» έχει αρχίσει να εξετάζει «βήμα προς βήμα» η Αντιτρομοκρατική. Μάλιστα, έκπληκτοι οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ο φερόμενος ως συνεργός του Νίκου Μαζιώτη είχε υπηρετήσει την θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις, ολοκληρώνοντας την σκληρή του εκπαίδευση, στις Μονάδες Αλεξιπτωτιστών.

Αυτό φαίνεται πως δημιουργεί τεράστια ερωτήματα καθώς είναι γνωστή η θέση των αντιεξουσιαστών για το «ούτε μια μέρα στο Στρατό». Ένα πρώτο συμπέρασμα στο οποίο φαίνεται να καταλήγουν οι αστυνομικοί, είναι το ενδεχόμενο της συνειδητής επιλογής από την πλευρά του Σταμπούλου προκειμένου να λάβει εκπαίδευση, τόσο στα όπλα, όσο και στα εκρηκτικά και στις δολιοφθορές, ώστε στη συνέχεια να τα χρησιμοποιήσει στο δρόμο του «ένοπλου αγώνα», που κατηγορείται ότι έχει διαλέξει.

Ενδεικτικό, της σχέσης των αντιεξουσιαστών με το στρατό, είναι το γεγονός ότι ο Νίκος Μαζιώτης, που έφτιαξε τόσο την πρώτη όσο και τη δεύτερη γενιά του «Επαναστατικού Αγώνα» είχε αρνηθεί να υπηρετήσει την θητεία του επικαλούμενος ιδεολογικούς λόγους και δηλώντας ευθαρσώς αναρχικός, με αποτέλεσμα να περάσει ακόμα και Στρατοδικείο ως Αρνητής Στράτευσης.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άντρες της Αντιτρομοκρατικής ανοίγουν εκ νέου τον φάκελο της ένοπλης επίθεσης σε λεωφορείο των ΜΑΤ στην οδό Μπουμπουλίνας στα Εξάρχεια, το Δεκέμβριο του 2008, ως αντίποινα για τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλο, από τον Ειδικό Φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα. Να σημειωθεί, ότι την ευθύνη για τη συγκεκριμένη ενέργεια είχε αναλάβει με προκήρυξη του ο «Επαναστατικός Αγώνας».

Πηγή: Espresso
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ