2014-10-15 21:25:37
Φωτογραφία για Αναγνώστης κάνει λόγο για ταλαιπωρία του πολίτη με το υπάρχον ωράριο στη Διεύθυνση Μεταφορών Λέσβου
Αγαπητό tromaktiko,

Δυστυχώς αν και μετά 3 χρόνια τρόικας στην χώρα μας για ορισμένες δημόσιες υπηρεσίες δεν έχει αλλάξει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ όσον αφορά την οργάνωσή τους και εξυπηρέτηση του έργου του πολίτη. Απλά πράγματα που το βαθύ κράτος του δημοσιουπαλληλισμού αρνείται να εφαρμόσει, αλλά και από την άλλη να εξυπηρετήσει ως οφείλει τους πολίτες. Δεν μπορεί μια δημόσια υπηρεσία να ανοίγει στις 09.00 για το κοινό και να κλείνει στις 13.00 καθημερινά. Αυτό το ωράριο δεν υπάρχει πουθενά και είναι εντελώς παράνομο αν προσθέσουμε ότι υπογράφουν για είσοδο στην υπηρεσία στις 07.00 το πρωί, κάτι που δεν ισχύει αφού αναλαμβάνουν υπηρεσία στις 08.00 αλλά το κοινό το δέχονται στις 09.00.

Αυτό δε συμβαίνει μόνο στο τμήμα διπλωματών!

Το κερασάκι στην τούρτα μπαίνει κάθε Πέμπτη όπου η υπηρεσία είναι κλειστή για όλους, δεν δέχεται κανέναν για εξυπηρέτηση με πρόφαση ότι οι υπάλληλοι απασχολούνται στις εξετάσεις των θεωρητικών, κάτι επίσης ψευδές αφού οι θεωρητικές εξετάσεις, εκτός της μείωσης των υποψήφιων που υπάρχει, τελειώνουν στις 10.00 αρα θα μπορούσαν στις 10.00 να δέχονται πολίτες. Το δυστύχημα είναι ότι αυτό το αυθαίρετο ωράριο που ταλαιπωρεί τους πολίτες που δεν ξέρουν ότι μια


 δημόσια υπηρεσία είναι κλειστή για το κοινό αναγκάζονται να κάνουν μέχρι και 100 χλμ να πάνε στην πρωτεύουσα Μυτιλήνη και να γυρίσουν άπραγοι.

Τις ήμερες που είναι ανοιχτή η υπηρεσία δέχεται μέχρι τις 13.00 και οι υπάλληλοι φεύγουν πολύ πριν τις 15.00 που είναι το ωράριο τους.

Η φωτο της υπηρεσίας μεταφορών Λεσβου. Επιτέλους ας κάνουν κάτι οι επιθεωρητές και η περιφέρεια βορείου Αιγαίου που ανήκει η υπηρεσία!

Αναγνώστης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στο ΤΗΛΈΦΩΝΟ6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΒΑ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΒΑ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ