2014-10-15 21:59:18
Φωτογραφία για Πάτρα: Είχε διαρρήξει 42 ναούς ο άνδρας που συνελήφθη μετά από περιπετειώδη καταδίωξη
Είχε διαρρήξει περισσότερους από 42 Ναούς της περιοχής, ο διαρρήκτης που συνελήφθη μετά από περιπετειώδη τρόπο συνέλαβαν σήμερα τα ξηγμερώμ,ατα αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών.

Μόλις είχε προηγηθεί διάρρηξη από τον δράστη στον Ιερό Ναό Αγίας Φωτεινής Πατρών, και η Αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα. Μετά από καταδίωξη ο άνδρας συνελήφθη, είδηση η οποία δημιούργησε αισθήματα ανακούφισης στα μέλη εκκλησιαστικών συμβουλίων Ναών της πόλης, που είχαν αποτελέσει στόχους του στο παρελθόν. Ανάμεσά τους και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο του Ναού Παναγίας Αλεξιωτίσσης που σε ανακοίνωσή του "εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια, στους άνδρες και τον διοικητή της άμεσης δράσης Πατρών, οι οποίοι μετά από μεγάλο χρονικό αγώνα, και έπειτα από μια επεισοδιακή καταδίωξη σήμερα τα ξημερώματα στην εκκλησία της Αγίας Φωτεινής Πατρών, κατάφεραν να συλλάβουν τον διαρρήκτη ό οποίος μας απασχόλησε τον τελευταίο καιρό με τρείς παράνομες εισβολές εις τον ως άνω ιερό ναό με αποτέλεσμα να δημιουργήσει μεγάλες και σημαντικές φθορές.

Ο συγκεκριμένος διαρρήκτης απασχολεί αρκετό καιρό την άμεσο δράση αφού πέραν από το Ναό της Παναγίας Αλεξιωτίσσης κατάφερε να διαρρήξει επιπλέον 42 εκκλησίες."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ