2014-10-15 22:10:22
Φωτογραφία για Ελένη Μενεγάκη: Πότε θα μιλήσει για την εγκυμοσύνη της;
Τι κι αν η ίδια τηρεί, μέχρι στιγμής, σιγή ιχθύος; Ο πελαργός φαίνεται πως επιστρέφει στο σπίτι της Ελένης Μενεγάκη, με τα δημοσιεύματα να επιμένουν πως μέσα στο 2015 η παρουσιάστρια θα γίνει τέταρτη φορά μαμά!

Εδώ και μία εβδομάδα «βουίζει ο τόπος» για την εγκυμοσύνη της Ελένης, ωστόσο, εκείνη δεν έχει πει το παραμικρό ούτε στους συνεργάτες της, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό «Hello». Βέβαια, όπως σας έχουμε ενημερώσει, μια on air ατάκα της Κατερίνας Ζαρίφη δείχνει πως το πάνελ της παρουσιάστριας γνωρίζει τα ευχάριστα, καθώς άπαντες έσπευσαν να την «σώσουν» από την δύσκολη στιγμή.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, η Ελένη θα ανακοινώσει ότι περιμένει το πρώτο της παιδί από τον Μάκη Παντζόπουλο μόλις μπει στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης, όπως έκανε και τις τρεις προηγούμενες φορές! Αν οι πληροφορίες της περασμένης εβδομάδας που την θέλουν να διανύει τον τρίτο μήνα ευσταθούν, τότε η ανακοίνωση δεν θα αργήσει!

Την ίδια ώρα, το περιοδικό «Ok!» αποκαλύπτει πως είχε «τσακώσει» την παρουσιάστρια έξω από γνωστό κέντρο γονιμότητας στα βόρεια προάστια της Αθήνας την περασμένη Άνοιξη, ωστόσο, είχε επιλέξει να αποσιωπήσει το γεγονός.

Πηγή: Star
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ