2014-10-15 23:14:46
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ» ΚΑΙ... ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ CLASICΟ ΣΟΥΑΡΕΣ! *VIDEOS*
Τα 31 περσινά γκολ εγγυούνταν το «χρυσό παπούτσι» στον Λουίς Σουάρες και ο Ουρουγουανός -αφού το σήκωσε- δήλωσε έτοιμος να το… φορέσει από το clasico κιόλας!

Η μοίρα και η τιμωρία του τα έφερε έτσι, ώστε πρώτα να παραλάβει ένα παπούτσι και μετά να φορέσει τα κανονικά του για να παίξει σ’ επίσημο ματς με την Μπαρτσελόνα.

Όταν όμως η κουβέντα γίνεται για «χρυσό παπούτσι» και το ντεμπούτο προορίζεται για... «clasico», ο Λουίς Σουάρες μάλλον είπε… χαλάλι!

Είπε όμως κι άλλα ωραία την Τετάρτη στη Βαρκελώνη, γιατί παραλαμβάνοντας το βραβείο από τα χέρια του Κένι Νταλγκλίς δεν παρέλειψε να τον ευχαριστήσει. Ούτε εκείνον, ούτε τους συμπαίκτες του στη Λίβερπουλ, χωρίς τους οποίους, όπως τόνισε, δεν θα το κατακτούσε.

Κι αφού ξεχώρισε ως το κορυφαίο αυτό που είχε πετύχει από τη σέντρα σχεδόν με τη Νόριτς, δήλωσε έτοιμος να προσθέσει πολλά ακόμα στο λογαριασμό του με την Μπαρτσελόνα.


Την ομάδα «όπου εκπληρώνω το όνειρο της ζωής μου», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Βέβαια ακόμα μεγαλύτερο όνειρο θα ήταν στο ντεμπούτο του, σε ντέρμπι με τη Ρεάλ και μέσα στο Μπερναμπέου να σκοράρει.

Δεν είπε μεγάλες κουβέντες όμως και συγκρατημένα σημείωσε:

«Το να προσαρμοστώ δεν είναι δύσκολο για μένα. Αυτή τη στιγμή είμαι έτοιμος να παίξω σε κάθε είδος αγώνα. Αν παίξω εκεί πρώτη φορά, θα προσπαθήσω να το απολαύσω και να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για την ομάδα μου».

Λίγη ώρα, δε, μετά τη βράβευσή του δεν παρέλειψε να στείλει και διαδικτυακά το μήνυμα του, γράφοντας χαρακτηριστικά στο twitter:

«Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους περσινούς μου συμπαίκτες στη Λίβερπουλ, τους προπονητές και τους οπαδούς, γιατί χωρίς αυτούς δεν θα τα είχα καταφέρει. Επίσης, τη σύζυγό μου, Σόφι και τα παιδιά μου, Ντέλφι και Μπέντζα που βρίσκονται στο πλάι μου και είναι η χαρά της ζωής μου. Ελπίζω να συνεχίσω να σκοράρω πολλά γκολ. Σας ευχαριστώ πολύ όλους σας για την υποστήριξη και την αγάπη σας».

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση της βράβευσης του Λουίς Σουάρες, στο βίντεο που παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr":

Τα 31 γκολ που του έδωσαν το «χρυσό παπούτσι»
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ