2014-10-16 08:55:36
Φωτογραφία για ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ... «ΦΩΤΙΑ»!
Αρχικά με Εργοτέλη και στη συνέχεια με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό, o Ολυμπιακός επανέρχεται στις επίσημες υποχρεώσεις με πρόγραμμα που θυμίζει… διαβολοβδομάδα.

Με την επιστροφή των τελευταίων διεθνών, αλλά και την αισθητή βελτίωση των παικτών που προέρχονται από τραυματισμούς, ο Μίτσελ μπορεί να καταστρώνει πλέον με μεγαλύτερη άνεση τα πλάνα του.

Ο Ολυμπιακός επανέρχεται ξανά στις επίσημες υποχρεώσεις γνωρίζοντας πως τον περιμένει πρόγραμμα-φωτιά. Ειδικότερα μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας έχει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος, το καθένα με το δικό του βάρος αλλά και το πολύ σημαντικό ευρωπαϊκό ματς με τη Γιουβέντους στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Το πρόγραμμα ξεκινά με τον Εργοτέλη στο Ηράκλειο. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν αφενός να βρουν ρυθμό (συνεπώς θ’ αγωνιστούν οι περισσότεροι βασικοί) και αφετέρου να μην έχουν απώλειες, μόλις λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τους «μπιανκονέρι», από την οποία θα κριθεί σε ένα βαθμό και το μέλλον τους στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ.

Η… διαβολοβδομάδα κλείνει με το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό στο Φάληρο, όπου οι ερυθρόλευκοι καλούνται να δώσουν... απαντήσεις για το αντίστοιχο της περασμένης σεζόν.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ