2014-10-16 10:16:06
Φωτογραφία για Τα ζώδια της Πέμπτης
ΚΡΙΟΣ Το να κρύψετε τα συναισθήματά σας σήμερα μόνο και μόνο για να μη φέρετε τον άλλο σε αμηχανία, δεν είναι κι η καλύτερη επιλογή και όσο και να θέλετε να αποφύγετε οποιαδήποτε σύγκρουση, οι συνθήκες θα είναι τέτοιες, που μάλλον δημιουργηθεί αρκετά έντονη διαμάχη μεταξύ σας. Προσέξτε τι θα πείτε, ώστε να μη μετανιώσετε που δεν κρατήσατε κάποια πράγματα για τον εαυτό σας και τελικά βρεθείτε εκτεθειμένοι. Κατάλληλη μέρα για να ανανεωθείτε πνευματικά, να στοχαστείτε, να διαβάσετε και γενικά να δώσετε με κάποιο τρόπο τροφή στην ψυχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ Πιθανόν να νιώσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας αρκετά δυσαρεστημένοι με την κατάσταση που επικρατεί κι η επιρροή του Ουρανού θα σας δημιουργήσει την τάση να σπάσετε τα δεσμά με κάθε συντηρητικό στοιχείο που υπάρχει στη ζωή σας. Προσέξτε όμως, ώστε να μην απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους σας μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τις ίδιες προοδευτικές ιδέες με σας. Η αυτοπεποίθησή σας θα είναι αρκετά ανεβασμένη και σε συνδυασμό με την τύχη που είναι με το μέρος σας σήμερα, θα γνωρίστε αρκετά σημαντικούς ανθρώπους, που θα αποδειχθούν πραγματικά πολύτιμες επιχειρηματικές επαφές.


ΔΙΔΥΜΟΙ Δύσκολη η σημερινή μέρα για εσάς τους Διδύμους, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσετε έναν αποχαιρετισμό όσο πιο ανώδυνα γίνεται και ταυτόχρονα να δώσετε και κουράγιο στο πρόσωπο που θα πείτε αντίο. Ότι κλείνει ένα κεφάλαιο, σημαίνει πως αυτομάτως ανοίγει κι ένα άλλο κι όσο κι αν δεν το αντιλαμβάνεστε τώρα, κάποια στιγμή θα πάψετε να πονάτε, απλώς είναι θέμα χρόνου. Αν και τα επαγγελματικά σας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, από την άλλη μεριά, ορισμένες καθυστερήσεις σας προκαλούν μεγάλο άγχος σχετικά με τη μελλοντική εξέλιξη των πραγμάτων, με αποτέλεσμα να νιώθετε εξαντλημένοι. Κάντε διαλογισμό, ή δείτε κάποια ταινία που θα σας απορροφήσει ώστε να μπορέσετε ξεκουράστε το μυαλό σας, γιατί έτσι όπως πάτε κινδυνεύει η υγεία σας κι ας μην το καταλαβαίνετε..

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Καθώς σήμερα η Σελήνη θα αφήνει το ζώδιό σας, αν έχετε κάποια συνάντηση για τη σύναψη μιας επαγγελματικής συμφωνίας, καθυστερήστε το αν είναι δυνατό μέχρι το μεσημέρι, καθώς από κει κι έπειτα θα είναι πιο κατάλληλες οι συνθήκες ώστε να εξελιχθεί θετικά η νέα συνεργασία που θα προκύψει. Κάντε ότι περνάει από το χέρι σας για να δώσετε κουράγιο σε ένα πρόσωπο της οικογενείας που έχει πάθει μεγάλη σύγχυση λόγω αρκετών δυσκολιών που αντιμετωπίζει και μη διστάσετε να του προτείνετε κάποια οικονομική βοήθεια από την πλευρά σας, ώστε να μπορέσει να πάρει μια ανάσα και να δει λίγο θετικότερα τη ζωή.

ΛΕΩΝ Η μετάβαση της Σελήνης στο ζώδιό σας, θα σας δημιουργήσει αρχικά μια κακοκεφιά και μια νωθρότητα, και το μόνο που θα σας ενδιαφέρει, θα είναι να ονειροπολήσετε χωρίς να κάνετε τίποτα ουσιαστικό που να έχει σχέση με τις υποχρεώσεις σας. Από το μεσημέρι και μετά, θα φύγει αυτό το πέπλο οκνηρίας που σας είχε σκεπάσει και θα επανέρθει η διάθεσή σας σε φυσιολογικά επίπεδα. Οικονομικά είστε ακόμη σε κατάσταση αναμονής και είναι κάτι που σας προκαλεί αρκετό άγχος, μην πτοείστε όμως, γιατί απ ότι φαίνεται είναι θέμα λίγων ημερών ώστε να αρχίσουν να σας έρχονται χρήματα από διάφορες κατευθύνσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Ορισμένες σκέψεις και συναισθήματα που θα θέλετε να εκφράσετε κατά τη διάρκεια της ημέρας, θα πρέπει να το κάνετε με όσο το δυνατόν περισσότερη διπλωματία γίνεται κι αν και δεν είναι του στυλ σας να υπενθυμίζετε στους άλλους όσα έχετε καταφέρει ως τώρα στη ζωή σας, ίσως σήμερα να πρέπει να το κάνετε, ώστε να αναγνωρίσουν ορισμένοι την αξία σας. Προσπαθήστε να διασκεδάσετε και να ξαναβρείτε τη χαμένη σας ενέργεια, καθώς η μέρα ενδείκνυται για κάθε είδους ψυχική τόνωση και μη διστάσετε να ξεφύγετε και λίγο έξω από τα καθιερωμένα μια και θα σας βοηθήσει να δείτε με μια πιο παιχνιδιάρικη ματιά την πραγματικότητα.

ΖΥΓΟΣ Κάποια καλά νέα που θα ακούσετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο σχετικά με μια επαγγελματική σας υπόθεση θα σας ενθουσιάσουν και καθώς θα θέλετε να τα μοιραστείτε και με άλλους, θα βρεθείτε με αρκετούς ανθρώπους που θα σας κάνουν να νιώσετε μεγάλη χαρά κι αισιοδοξία για τη μετέπειτα πορεία σας. Ληξιπρόθεσμες οφειλές και συναισθηματικά προβλήματα που δημιουργήθηκαν εξαιτίας τους θα λυθούν σήμερα, θα χρειαστεί όμως και η δική σας παρέμβαση, οπότε μη διστάσετε να ασκήσετε κάποια πίεση σε αυτούς που σας χρωστάνε χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Πιθανόν να νιώσετε αρκετά εξαντλημένοι και οξύθυμοι σήμερα εσείς οι Σκορπιοί και είναι φυσιολογικό αν αναλογιστείτε το φορτωμένο πρόγραμμα που είχατε ως τώρα. Αν περιορίσετε λίγο τις φιλοδοξίες σας, τουλάχιστον τόσο ώστε να μπορείτε να τις πραγματοποιήσετε χωρίς να χρειαστεί να αρρωστήσετε, θα έχετε περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας όντας υγιείς… Κάποια οικογενειακά προβλήματα θα έχουν ως αποτέλεσμα να επηρεαστεί κι η σχέση σας με το σύντροφό σας, οπότε αν δε θέλετε να χαλάσει ο δεσμός σας, αντιμετωπίστε με ψυχραιμία την κατάσταση και μην αφήσετε να διαρκέσει άλλο αυτή η δυσάρεστη στιγμή.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο ανεξάρτητος χαρακτήρας σας μπορεί να σας δημιουργήσει αρκετά προβλήματα σήμερα και ειδικά αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας, υπάρχει κίνδυνος να παρεξηγηθείτε και να δημιουργήσετε αρκετή ανασφάλεια και στεναχώρια στο σύντροφό σας. Χαλιναγωγείστε λίγο αυτή σας την τάση και προσπαθήστε να μπείτε στη θέση του άλλου, ώστε να καταλάβετε πόσο λάθος είναι η στάση σας πριν να είναι αργά… Με το να παριστάνετε μονίμως πως όλα πάνε καλά στη ζωή σας και να αποφεύγετε να μοιράζεστε τους προβληματισμούς σας με κάποια κοντινά σας πρόσωπα, το μόνο που καταφέρνετε είναι να συσσωρεύετε μέσα σας ολοένα και αυξανόμενη πίεση, που σίγουρα σε κάποια φάση θα ξεσπάσει και κατά πάσα πιθανότητα με τη μορφή κάποιας ασθένειας, οπότε μην είστε τόσο κρυψίνους γιατί δε θα σας βγει σε καλό ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η επιθυμία σας να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας σχετικά με τα επιτεύγματά σας, έχει σαν αποτέλεσμα να μη χαλαρώνετε ούτε στιγμή, κάτι που τελικά σας δημιουργεί αρκετό εκνευρισμό και εξάντληση. Μην καταπονείτε τον εαυτό σας βάζοντας μονίμως υψηλού στόχους και απολαύστε και λίγο αυτά που έχετε καταφέρει ως τώρα, γιατί αλλιώς το χάσατε το νόημα… Κατάλληλη μέρα για να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες που είχατε ξεκινήσει είτε στον κήπο, είτε το καινούριο σπιτάκι που φτιάχνετε για το κατοικίδιό σας και θα δείτε πως ο ενθουσιασμός που θα νιώσετε μέσα από αυτό, θα σας οδηγήσει και σε νέες δημιουργικές κατευθύνσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Τα οικονομικά σας θα είναι ο κύριος προβληματισμός της ημέρας και θα νιώσετε αρκετό άγχος σχετικά με την εξέλιξη της κατάστασης, καθώς όμως δεν είναι στο χέρι σας να επηρεάσετε άμεσα τα πράγματα, συνεχίστε να κάνετε αυτό που ξέρετε όσο μπορείτε καλύτερα κι όλα τα άλλα θα έρθουν από μόνα τους. Με το να αγκομαχάτε όλη την ώρα, δεν αλλάζει τίποτα.. Με την Αφροδίτη να επηρεάζει τον τομέα των ερωτικών σας, πιθανόν να αισθανθείτε την ανάγκη να γνωρίσετε κάποιο άτομο – εραστή που θα έχει αρκετά παιχνιδιάρικη διάθεση και θα καταφέρει να σας βγάλει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Στο χέρι σας είναι να τον ανακαλύψετε, οπότε μην το σκέφτεστε. Τολμήστε!

ΙΧΘΥΣ Δράση, κίνηση και ταχύτητα θα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας και καθώς θα δουλεύετε πολύ γρήγορα και προς διάφορα μέτωπα, υπάρχει κίνδυνος να χάσετε στο τέλος τη μπάλα, οπότε ρίξτε λίγο τους ρυθμούς, ώστε και να μη γίνουν λάθη αλλά και να έχει θετικά αποτελέσματα όλο αυτό το τρέξιμο. Στον οικονομικό τομέα, κάποια ξαφνικά έξοδα που θα προκύψουν σε σχέση με τη δουλειά σας θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, οπότε περιορίστε όσο μπορείτε τις αγορές σας, τουλάχιστον μέχρι να ξεπεράσετε αυτή τη δύσκολη φάση, που ευτυχώς θα είναι παροδική.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ