2014-10-16 16:42:22
Φωτογραφία για ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Οι ιθύνοντες του Εργοτέλη φρόντισαν να υπενθυμίσουν πως συνεχίζεται κανονικά η κυκλοφορία των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό μέχρι και το Σάββατο (18/10) ανήμερα του αγώνα

Θέλοντας να διευκολύνουν τους οπαδούς που επιθυμούν να δουν από κοντά την αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (18/10) για την 7η αγωνιστική της Super League, οι ιθύνοντες των Κρητικών ενημέρωσαν πως θα υπάρξει ένα επιπλέον σημείο διάθεσης εισιτηρίων.

Αναλυτικά αναφέρεται:

«Η διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα του Σαββάτου (20:30) με τον Ολυμπιακό στο Παγκρήτιο Στάδιο θα συνεχιστεί μέχρι και το Σάββατο από τα παρακάτω σημεία πώλησης. Επί πλέον σημείο διάθεσης εισιτηρίων από σήμερα Πέμπτη, το Iraklion Bowling Center (Λ. Ικάρου και Εθνικής Αντιστάσεως, τηλ. 2810344414). Το Σάββατο, ημέρα του αγώνα, εισιτήρια θα διατίθενται από τα Γραφεία της ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο και από το Iraklion Bowling Center έως τις 14:00, ενώ από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου η διάθεση εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τις 10:00 το πρωί.


Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ υπενθυμίζει στους φιλάθλους τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΘΥΡΕΣ

Η γενική είσοδος έχει οριστεί στα 15 ευρώ, εκτός από τη Θύρα 1 (20 ευρώ). Για τους φιλάθλους του Εργοτέλη διατίθενται εισιτήρια στις Θύρες 1, 2, 19, 20 και για εκείνους της φιλοξενούμενης ομάδας στις Θύρες 11 και 12.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Γραφεία ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ στο Γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικ. Πλαστήρα 1, τηλ. 2810222246) καθημερινά 09.00-21.00.

Iraklion Bowling Center (Λ. Ικάρου και Εθνικής Αντιστάσεως, τηλ. 2810344414).

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ

1. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά αυστηρά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2002 κι έπειτα), τα οποία θα συνοδεύονται υποχρεωτικά από ενήλικα.

2. ΔΕΝ θα ισχύσουν «κάρτες ελευθέρας εισόδου», εκτός από εκείνες των εκπροσώπων των ΜΜΕ. Όποιος θεωρεί ότι δικαιούται να εισέλθει στο γήπεδο δωρεάν, καλείται να προσέλθει στα γραφεία της ΠΑΕ έγκαιρα ώστε να εξεταστεί το αίτημά του και να του χορηγηθεί πρόσκληση.

3. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε μέλη Σωμάτων Ασφαλείας με απλή επίδειξη της υπηρεσιακής τους ταυτότητας, εφόσον δεν θα βρίσκονται αποδεδειγμένα σε υπηρεσία.

4. Θα εκδοθεί ελάχιστος αριθμός προσκλήσεων (μόνο όσες προβλέπονται από τις διάφορες χορηγικές και άλλες συμβάσεις μας).

5. Δεν θα επιτραπεί η είσοδος χωρίς εισιτήριο σε κανένα άτομο, εκτός όσων βρίσκονται σε υπηρεσία ή εργασία.

6. Παρακαλούμε τους φιλάθλους να συνεργαστούν με τους υπευθύνους ασφαλείας, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα στις εισόδους».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ