2014-10-16 20:07:41
Φωτογραφία για ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΤΟΥ ΜΙΛΙΒΟΓΕΒΙΤΣ...
Οι Βέλγοι επιβεβαιώνουν για Μιλιβόγεβιτς με τις επαφές του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ να έχουν αρχίσει με χρονικό... ορίζοντα τον Γενάρη και τους εκπροσώπους του να έρχονται σύντομα στην Ελλάδα.

Βελγικά ΜΜΕ ανέφεραν και την Πέμπτη ότι ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει τις συζητήσεις του με την Άντερλεχτ και πως οι τελικές επαφές θα γίνουν τον Γενάρη.

Στον Τύπο της χώρας τονίζεται με έμφαση η τελική απόφαση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για αγορά του παίκτη. Η αρχική... τιμή είναι τα 3 εκατ. ευρώ όμως το ποσό μπορεί να πέσει στα 2.7 εκατ. ευρώ και ίσως και λίγο πιο κάτω. Κομβικό ρόλο στην υπόθεση έχει ο Κριστόφ Ενροτό ενώ υπάρχει η πληροφορία που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr" πως μέσα στις επόμενες ημέρες οι εκπρόσωποι του παίκτη θα έρθουν στην Αθήνα για να μιλήσουν με τους ιθύνοντες των ερυθρόλευκων για το συγκεκριμένο θέμα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει το ζήτημα της αγοράς του παίκτη από τον Ιανουάριο για να του δώσει μετά ένα διετές ή τριετές συμβόλαιο.

Επίσης οι Βέλγοι επισημαίνουν και κάτι ακόμα που δεν είναι άλλο από τη δεδομένη επιθυμία του ίδιου του Λούκα Μιλιβόγεβιτς να μείνει στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ