2014-10-16 21:12:42
Φωτογραφία για ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ : ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΑΣ (PHOTOS)
Πολύ καλή ήταν η παρουσία των διεθνών μας στις υποχρεώσεις τους, αυτές τις μέρες, με τα αντιπροσωπευτικά τους συγκροτήματα.

Ο Θρύλος τις τελευταίες μέρες τροφοδότησε με παίκτες πολλές εθνικές ομάδες του κόσμου! «Ερυθρόλευκοι» ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν και διέπρεψαν, σε πολλά γήπεδα όπου γίνονταν αγώνες αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων, σημειώνοντας γκολ, έχοντας ασίστ ή πολύ καλή εικόνα στις αναμετρήσεις που έπαιξαν!

Αρχικά, ο Ιμπραΐμ Αφελάι στη νίκη της Ολλανδίας με 3-1 κόντρα στο Καζακστάν, έδωσε την ασίστ στον Χούντελαρ για να ισοφαρίσει το ματς, ενώ πέτυχε το δεύτερο γκολ που έδωσε το προβάδισμα στους «οράνιε». Στο δεύτερο ματς κόντρα στην Ισλανδία, ο Χίντινγκ είχε εκ νέου τον άσο του Ολυμπιακού στην βασική ενδεκάδα της ομάδας του.

Από την άλλη και ο Τζίμι Ντουρμάζ είχε, επίσης, ένα γκολ και μία ασίστ στα δύο ματς που αγωνίστηκε με την εθνική Σουηδίας! Στην πρώτη αναμέτρηση κόντρα στην Ρωσία, ο άσος του Θρύλου κέρδισε, αρχικά, πέναλτι αλλά ο Λάρσον αστόχησε κατά την εκτέλεσή του! Ο Σουηδός μεσοεπιθετικός, στη συνέχεια, έβγαλε την ασίστ στον Ταϊβόνεν, ο οποίος ισοφάρισε τον αγώνα και διαμόρφωσε το τελικό 1-1
. Ο Ντουρμάζ, όμως, δεν έμεινε μόνο εκεί! Ο άσος του Ολυμπιακού, στον αγώνα κόντρα στο Λιχτενστάιν, πέτυχε το δεύτερο γκολ των Σκανδιναβών στη νίκη της ομάδας του με 2-0.

Ο Παϊτίμ Κασάμι είχε, επίσης, πολύ καλές εμφανίσεις με την φανέλα της εθνικής Ελβετίας. Μπορεί στο ματς με την Σλοβενία να μπήκε ως αλλαγή στο 82΄, αλλά στον δεύτερο αγώνα κόντρα στο Σαν Μαρίνο έπαιξε βασικός, έβγαλε την ασίστ στο πρώτο γκολ του Σεφέροβιτς, είχε δοκάρι και γενικά πρόσθεσε μία πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του!

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έπαιξε βασικός (και στα 90 λεπτά των δύο αγώνων) κόντρα σε Μάλτα και Βουλγαρία, έχοντας πολύ καλή παρουσία! Επίσης, ο Ντελβίν Εντινγκά έπαιξε βασικός και στα δύο ματς του Κονγκό κόντρα στη Ν. Αφρική, έχοντας επίσης πολύ καλή εικόνα, αλλά και ευκαιρίες να σκοράρει.

Με την Εθνική μας ομάδα ο Γιάννης Μανιάτης έπαιξε βασικός και στους δύο αγώνες, κόντρα σε Φινλανδία και Βόρειο Ιρλανδία, ενώ ο Κώστας Μήτρογλου ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα του δεύτερου αγώνα και στον πρώτο πέρασε στο γήπεδο ως αλλαγή. Κώστας Φορτούνης και Κώστας Γιαννούλης παρέμειναν στον πάγκο. Τέλος και ο Μπάλαζ Μέγιερι δεν αγωνίστηκε στα δύο ματς της Ουγγαρίας, με Ν. Φερόε και Ρουμανία.

Η συνολική παρουσία των διεθνών παικτών μας ήταν πολύ καλή και πολλοί εξ αυτών έγιναν πρώτα θέματα σε διεθνή ΜΜΕ, με την απόδοσή τους και τα γκολ που σημείωσαν!
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ