2014-10-16 22:44:26
Φωτογραφία για ΕΓΡΑΨΕ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ!
Νέο... «παράσημο» για τον Βασίλη Σπανούλη στην Ευρωλίγκα! Ο αρχηγός του Ολυμπιακού από σήμερα είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης, ξεπερνώντας τον Χόλντεν και πάει... γι’ άλλους!

Ρεκόρ για τον Βασίλη Σπανούλη στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βαλένθια! Ο αρχηγός των ερυθρόλευκων χρειαζόταν τρεις πόντους για να ξεπεράσει στη λίστα των σκόρερ τον Τζέι Αρ Χόλντεν (που έχει 2388) και… μπαμ-μπαμ τα κατάφερε!

Έτσι, ευστοχώντας σε μια βολή κι ένα τρίποντο στις αρχές του αγώνα προσπέρασε τον Αμερικανό και πλέον ο V-Span είναι έκτος σκόρερ στην ιστορία της Ευρωλίγκας σε 175 συνολικούς αγώνες που ‘χει δώσει με τις φανέλες των δύο ελληνικών «αιωνίων».

Το να ανέβει πάντως στο βάθρο δεν είναι και πολύ δύσκολη υπόθεση. Πέμπτος αυτή τη στιγμή είναι ο Βούιτσιτς (2.444), τέταρτος ο Μπατίστ (2.496), τρίτος ο Λάκοβιτς (2.524), όταν όλοι τους έχουν σταματήσει το μπάσκετ και απέχουν πολύ λίγο απ’ τον αρχηγό του Θρύλου!

Φυσικά στην κορυφή του εν λόγω πίνακα φιγουράρει το όνομα του μπόμπερ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο που έχει 3.496 πόντους και… συνεχίζει!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ